Obnoviť stránku

XAVAX Profesionálne tablety, 160 ks

Garancia najlepšej ceny
21,90 €

XAVAX Profesionálne tablety, 160 ks

Kvalitné dvojfázové tablety Professional do umývačky riadu výrobcu XAVAX zaisťujú umytie riadu bez šmúh a zvyškov vodného kameňa. Tablety Xavax vhodné na silne znečistený a mastný riad, dokážu odstrániť aj odolné nečistoty vrátane usadenín od čaju či kávy. Sú bezfosfátové s nízkou penivosťou, vhodné aj pre intenzívne programy. Výborne rozpúšťajú vodný kameň a zároveň sú šetrné k dekorom riadu. Dodávané v praktickom vedre na jednoduché a bezpečné uskladnenie.

Kľúčové vlastnosti tabliet XAVAX Professional do umývačky riadu

  • Kvalitné dvojfázové tablety umývajú riad bez šmúh
  • Tablety XAVAX vhodné na silne znečistený riad
  • Bezfosfátové tablety s nízkou penivosťou dokonale rozpustia vodný kameň
  • XAVAX Professional vhodné aj pre intenzívne programy
  • Šetrné k dekorom riadu
  • Dodávané v praktickom vedre 160 tabliet po 18 g

Zloženie

SODIUM CARBONATE SODIUM CITRATE SODIUM SULFATE SODIUM CARBONATE PEROXIDE Silicic acid, sodium salt Sodium Polycarboxylate modified fatty alcohol polyglycolether N,N'-Ethylenbis[N-acetylacetamid] Polyethylene glycol Enzymblend mit Träger 1-(Hydrosyethyliden)bisphosphonsäure, Natriumsalz AQUA Subtilisin 1,2,3-benzotriazole Dipropylene glycol (isomer unspecified) sodium 3-(p-anilinophenylazo)benzenesulphonate PARFUM "2,6-DIMETHYL-7-OCTEN-2-OL" Amylase, alpha- 2-phenylethanol tetrahydrolinalool diphenyl ether ISOAMYL ACETATE Citral diethyl acetal 29.04.2022 l-.alpha.-Pinene 3,5,5-trimethylhexyl acetate (Z)-3,4,5,6,6-Pentamethylhept-3-en-2-one camphene allyl 3-cyclohexylpropionate cis-4-(isopropyl)cyclohexanemethanol BHT dipentene

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Určenie

Určenie Do kuchyne

Typ

Typ čističa Tablety

Druh

Druh Klasické

Podľa radu

Podľa radu All in 1

Počet kusov

Počet kusov 160 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné
Kód:  XAVAP232
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  111735

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18