Obnoviť stránku

XAVAX na sklokeramické platne, 250 ml

4,3 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,99 €

XAVAX na sklokeramické platne, 250 ml

Čistiaca emulzia XAVAX s objemom 250 ml je účinný čistiaci prostriedok, ktorý je špeciálne určený na čistenie a starostlivosť sklokeramickej varnej dosky. Pomocou emulzie ľahko a šetrne odstránite aj zaschnuté nečistoty. Na varnej doske zanecháva po vytrení do sucha neviditeľný film, ktorý dodáva platni lesk a súčasne vám uľahčí budúce čistenie. Kúpte si tohto skvelého pomocníka na dokonalú čistotu, s ktorým sa bude vaša varná doska už len lesknúť a žiariť. 
Použitie:
Najskôr odstráňte z varnej dosky hrubé nečistoty a utrite ju vlhkou utierkou. Prípravok pretrepte a naneste na dosku. Na zaschnutých zvyškoch jedál ho nechajte pôsobiť dlhšiu dobu a následne všetky nečistoty odstráňte. Povrch zotrite vlhkou utierkou a na záver vytrite a vyleštite do sucha. Čistiaci prostriedok používajte vždy na vychladnutom povrchu varnej dosky.

 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kuchyne

Typ

Typ čističa Tekutý

Určenie

Určenie Na varné dosky

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  EAN3141x9c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  111726
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19