Obnoviť stránku

XAVAX čistič parných trysiek na mlieko 500 ml

4,0 1 hodnotení

XAVAX čistič parných trysiek na mlieko 500 ml

Ak potrebujete vyčistiť akýkoľvek druh parných trysiek na dávkovanie mlieka v kávovaroch, potom je tento prípravok tou správnou voľbou. Ľahko odstráni mastnotu a usadeniny bielkovín, ktoré bežne vznikajú pri výrobe mliečnej peny a cappuccina.  Po vyčistení vám trysky vytvoria bohatú mliečnu penu skvelej chuti. Vhodné na použitie za tepla aj studena. 

Kľúčové vlastnosti

  • Po vyčistení nápoj nestráca chuť
  • Hadičky aj trysky vydržia dlhšie čisté
  • Obsah aditív pre účinné čistenie aj ochranu
  • Vysoká účinnosť

Odporúčanie

Vďaka tomuto prípravku si už budete môcť dopriať skvelú kávu vrátane bohatej mliečnej peny. Vždy pred použitím je vhodné prípravok poriadne pretrepať, aby sa premiešali všetky účinné zložky. Následne pomocou otočného uzáveru ľahko nalejete presne na miesta, ktoré je potrebné vyčistiť.

Zloženie

AQUA Neznámý (neklasifikovaný) PPG-5-LAURETH-5 Natrium-N-(2-carboxyethyl)-N-(2-ethylhexyl)-beta-alaninat Octanoic acid, compound with 2-aminoethanol (1:1) heptasodium trihydrogen [[bis[2-[bis(phosphonatomethyl)amino]ethyl]amino]methyl]phosphonate POTASSIUM HYDROXIDE Quaternary coco alkyl methyl amine ethoxylate methyl chloride TETRASODIUM IMINODISUCCINATE Fatty alcohol (C10-C16), ethoxylated Dipropylenglykol-n-butylether Methyl-1H-benzotriazol

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Tekutý
Kód:  CIS133
Produktové číslo:  110733
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07