Obnoviť stránku

XAVAX čistič na nerezovú oceľ 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

XAVAX čistič na nerezovú oceľ 500 ml

Ak potrebujete vyčistiť povrchy z nehrdzavejúcej ocele v kuchyni, domácnosti alebo dielni, potom je tento prípravok tou správnou voľbou. Ľahko odstráni odolné nečistoty, povlaky, mastnotu, oleje, odtlačky prstov či znečistenie spôsobené poveternostnými vplyvmi.  Po použití zanecháva perfektný lesk bez šmúh. Vďaka pumpičkovému rozprašovaču môžete aplikovať prípravok presne tam, kde je potrebné. 

Kľúčové vlastnosti

  • Odstraňuje nečistoty a mastné filmy
  • Vysoká účinnosť
  • Otočný uzáver
  • Efektívna rozprašovacia hlavica
  • Vyrobený v Nemecku

Odporúčanie

Vďaka tomuto prípravku si už budete môcť byť istí maximálnou čistotou všetkých praktických pomocníkov v kuchyni. Vždy pred použitím je vhodné rozprašovač poriadne pretrepať, aby sa premiešali všetky účinné zložky. Následne nastriekajte na objekt, ktorý si prajete vyčistiť a vyleštite čistou utierkou. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ čističa Sprej

Určenie

Určenie Na nerezovou ocel
Kód:  CIS132
Produktové číslo:  4047443322753
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12