Obnoviť stránku

WOOM Herbal+ 75 ml

4,1 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,09 €

WOOM Herbal+ 75 ml

Zubnú pastu spoločne s kefkou používame denne. Hľadajte takú, ktorá splní všetky vaše individuálne potreby. Zubná pasta Woom poteší osoby s citlivými zubami. Jej špeciálne ingrediencie zmenšujú citlivosť zubov a poradia si s ich nepríjemnou bolesťou. Jej zloženie je bez fluoridu, čo z nej robí vynikajúci prípravok pre citlivé osoby, ktorým tieto zlúčeniny spôsobujú kontaktnú dermatitídu. Zubná pasta bez fluoridu zvláda dokonale chrániť pred zubným kazom a remineralizovať zubnú sklovinu. Pýši sa skvelými výsledkami v boji s paradentózou. Jej zloženie dopĺňajú enzýmy, výťažky z bylín a vitamíny. Vďaka jej liečivým účinkom dochádza k urýchlenému hojeniu. Predchádza krvácaniu z ďasien a ich zápalu, ktorý môže ústiť v stratu zubov. Jedinci s veľkým množstvom zubných kazov ocenia vyšší obsah pridaných látok, ktoré majú za následok zníženie množstva baktérií, a tým aj zníženú kazivosť zubov. Tento produkt si nesie označenie vegan, čo znamená, že je vyrobený zo zložiek čisto rastlinného pôvodu. Táto prírodná pasta na zuby je doplnená o extrakty z rastlín a ďalšie látky z prírody. Nenájdete v nej žiadne chemické penidlá, umelú parfumáciu ani príchute. Objem zubnej pasty Woom je 75 ml. Na zachovanie zdravého chrupu, sviežeho dychu a bielych zubov vyskúšajte pastu na zuby Woom spolu s vhodne zvolenou zubnou kefkou.

Zubná pasta WOOM Herbal+ 75 ml Lifestyle

Zásadné vlastnosti zubnej pasty WOOM Herbal+ 75 ml

  • Zubná pasta Woom pre citlivé zuby zmierňuje ich bolestivosť
  • Vyrába sa bez fluoridu
  • Vyniká svojimi výsledkami v boji s paradentózou
  • Predchádza zápalom ďasien
  • Ingrediencie znižujú pravdepodobnosť vzniku zubného kazu
  • Disponuje vegan certifikáciou
  • Je plná prísad zo sveta prírody
  • Objem zubnej pasty je 75 ml
  • Zubná pasta Woom udrží svieži dych po dlhú dobu

Zloženie

AQUA, SORBITOL, HYDRATOVANÝ OXID KREMIČITÝ, ŠŤAVA Z LISTOV ALOE BARBADENSIS, PEG-8, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, XANTHAN GUM, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, AROMA, CI 77891, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, ZEA MAYS OIL, OLEA Europaea FRUIT OIL, VITIS VINIFERA SEED OIL, CANNABIS SATIVA SEED EXTRACT, RETINYLPALMITÁT, GLYCERÍN, SODIUM saccharine, o-CYMEN-5-ol, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LACTIC ACID, LIMONENE

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Proti paradentóze, Ochrana ďasien, Ochrana pred zubným kazom, Vegan, Prírodná

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Kód:  ZUB1534
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4751033920228

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07