Obnoviť stránku

WOOM Gingival PRO s CHX, 50 ml

Cenová bomba
5,80 € Ušetríte 0,70 €

WOOM Gingival PRO s CHX, 50 ml

Zubná pasta spolu s kefkou predstavuje základ každodennej zubnej hygieny. Vyberte si takú, ktorá najlepšie zodpovedá vašim potrebám. Zubná pasta Woom prislúcha k univerzálnemu typu, ktorý zariadi každodennú hygienu vašej ústnej dutiny. Môže sa pochváliť dobrými výsledkami v boji s paradentózou. V jej zložení nájdete vitamíny, enzýmy aj bylinné extrakty. Jej hojivé účinky posilňujú odolnosť zubnej skloviny. Predstavuje prevenciu proti krvácaniu z ďasien a ich zápalu. Pridaný fluorid vás ochráni pred vznikom zubného kazu. Každodenní používání pasty udržuje dásně a zuby zdravé. Objem zubnej pasty Woom je 50 ml. Pre zdravie vašich zubov, žiarivo biely úsmev a svieži dych je najlepšie používať zubnú pastu Woom a k nej vhodne vybranú zubnú kefku.

Hlavné prednosti zubnej pasty WOOM Gingival PRO s CHX, 50 ml

  • Univerzálna zubná pasta Woom je vhodná na každodennú hygienu
  • Vyznačuje sa dobrými výsledkami v boji proti paradentóze
  • Zabezpečuje ďasná pred zápalom a bráni ich krvácaniu
  • Príjemne vás prekvapí obsiahnutý fluorid
  • Pasta na zuby disponuje objemom 50 ml
  • Zubná pasta Woom prinesie svieži dych na dlhú dobu

Zloženie

Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Xylitol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Allantoin, Cetylpyridinium Chloride, Ci 77891

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Proti paradentóze, Ochrana ďasien, S fluoridom

Objem a príchuť

Objem 50 ml
Kód:  ZUB1848
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4751033921089

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04