Obnoviť stránku

WOOM bieliace pásky, 14 párov (28 ks)

Garancia najlepšej ceny
31,90 €

WOOM bieliace pásky, 14 párov (28 ks)

Trápi vás, že vaše zuby nie sú pekne biele? Štandardné pasty nepomáhajú, ale k profesionálovi ísť nechcete? Skvelým riešením budú bieliace pásky Woom, ktoré zaručia ľahké a efektívne bielenie zubov v pohodlí domova. Stačí 30-minútová aplikácia každý deň po dobu 14 dní, aby ste si vychutnali viditeľné výsledky. Bieliace ultratenké neviditeľné pásky Woom neobsahujú peroxid vodíka, takže sú maximálne šetrné k zubnej sklovine. Nespôsobujú nadmerné slinenie, nebránia vám v bežných činnostiach vrátane rozprávania, nezanechávajú na zuboch zvyšky gélu a po ich zložení si nemusíte vyplachovať ústa, preto sa perfektne hodí aj na cesty. Pásky Woom sú skvele priľnavé, nikam sa nešmýkajú, nepadajú a zostanú na mieste po celú dobu.

Kľúčové vlastnosti bieliacich pások Woom, 14 párov

  • Bieliace pásky Woom zaručia ľahké a efektívne bielenie zubov v pohodlí domova
  • Postačí 30-minútová aplikácia každý deň po dobu 14 dní
  • Ultratenké neviditeľné pásky neobsahujú peroxid vodíka
  • Maximálne šetrné k vašej zubnej sklovine
  • Nespôsobujú zvýšenú citlivosť zubov, sú úplne bezpečné
  • Nemajú za následok nadmerné slinenie, nebránia v bežných činnostiach
  • Nezanechávajú zvyšky na zuboch, nie je potrebné vyplachovanie
  • Pásky Woom sú výborne priľnavé, nešmýkajú ani nepadajú
  • Balenie obsahuje 14 párov na horné a dolné zuby (28 kusov)

Pásky Woom sú úplne bezpečné

Bieliace pásky Woom predstavujú výbornú alternatívu k rôznym bieliacim gélom, ktoré zanechávajú na zuboch vrstvu. Obsahujú kyselinuftalimidoperoxykapronovou (PAP), ktorá sa používa ako aktivátor. Jej pôsobením dochádza k narušeniu zlúčenín, ktoré spôsobujú vznik škvŕn a sfarbenia. Tým pádom budú zuby ideálne zosvetlené. Tento proces je úplne bezpečný, nemusíte mať žiadne obavy. Pásky Woom samozrejme nespôsobujú ani zvýšenú citlivosť zubov. V balení nájdete 14 párov na horné a dolné zuby (28 kusov).

Použitie:
Bieliace pásky aplikujte na čisté a osušené zuby. Najprv si nasaďte kratší pásik na spodné zuby a potom dlhší pásik na horné zuby. Nechajte pôsobiť pol hodiny. Nejedzte a nepite. Po uplynutí stanovenej doby pásky zložte a vyhoďte. Opasky nie sú vhodné pre tehotné ženy, deti do 12 rokov, osoby s vredmi v ústach, poranením ďasien alebo po orálnych operáciách.

Zloženie

Glycerín,
Aqua, PVP, Ethylcellulose, Alcohol, Sodium Polyacrylate, Xylitol, Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP), Rebaudioside A, Mentol

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  ZUB2008
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4751033921140

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12