Obnoviť stránku

WOOLITE PRO-CARE XL 2in1 2× 35 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WOOLITE PRO-CARE XL 2in1 2× 35 ks

Gélové kapsuly na pranie Woolite Pro-Care XL 35 ks je prací prostriedok určený na jemnú bielizeň. Vďaka špeciálnej dvojitej formule účinne perie, dobre odstraňuje škvrny, vďaka obsahu keratínu chráni štruktúru vlákien a stará sa o chúlostivé materiály. Zároveň zabráni nechcenému zafarbeniu bielizne, blednutiu farieb a zmene tvaru oblečenia. Navyše vlákna zjemňuje a pôsobí nekrčivým efektom bez nutnosti použitia aviváže. Jeho použitie je rýchle a jednoduché. Vy sa tak môžete spoľahnúť, že vaše obľúbené modely budú vyzerať dlhšie ako nové a navyše budú príjemne a sviežo voňať.

Kľúčové vlastnosti kapsúl na pranie Woolite Pro-Care XL 35 ks

  • Gélové kapsuly na pranie Woolite Pro-Care XL 35 ks
  • Prací prostriedok určený na jemnú bielizeň
  • Vďaka obsahu keratínu chráni štruktúru vlákien a stará sa o chúlostivé materiály
  • Zabraňuje nechcenému zafarbeniu bielizne, blednutiu farieb a zmene tvaru oblečenia
  • Zjemňuje a pôsobí nekrčivým efektom bez nutnosti použitia aviváže
  • Príjemná a svieža vôňa

Použitie:
Praciu kapsulu vložte priamo do bubna práčky. Následne zvoľte prací program a zapnite práčku. Zároveň vždy pozorne čítajte informácie na etiketách oblečenia i iných textílií a rešpektujte ich. Kapsuly sa dotýkajte iba suchými rukami. Po vybratí kapsuly vrecko dobre uzavrite.
Dávkovanie:
Pre všetky stupne tvrdosti vody: 1 kapsula = 1 pranie. Množstvo bielizne > 5 kg: použite 2 kapsuly pri strednom znečistení a stredne tvrdej alebo tvrdej vode.
Zloženie:
15 % alebo viac, ale menej ako 30 % aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, 5 % alebo viac, ale menej ako 15 % mydlo, menej ako 5 % fosfonáty, benzisothiazolinone, enzýmy, parfém, butylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, citronellol, coumarin, linalool
Bezpečnostné pokyny:
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte len v pôvodnom obale. Po manipulácii si starostlivo umyte ruky. Pri zasiahnutí očí: Opatrne niekoľko minút vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte Toxikologické informačné centrum alebo lekára. Pri požití: Okamžite volajte Toxikologické informačné centrum alebo lekára. Nevyvolávajte zvracanie. Odstráňte obsah aj obal v súlade so všetkými miestnymi, regionálnymi, národnými a medzinárodnými nariadeniami. Obsahuje linalol. Môže vyvolať alergickú reakciu. Kapsuly neprepichujte, neroztrhávejte a nerozbíjajte.


Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Na jemnú bielizeň
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby

Počet kusov

Počet kusov 70 ks
Kód:  PPR455s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03