Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WOOLITE Pro-Care 4,5 l (75 praní)

4,9 331 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,29 €

WOOLITE Pro-Care 4,5 l (75 praní)

Woolite Pro-Care

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Prací gél Woolite
Pro-Care

Univerzálny prací prostriedok na bielu, farebnú i tmavú bielizeň. Účinne perie a stará sa o farebné oblečenie. Zároveň chráni pred sfarbením bielizne, blednutím farieb a zmenou tvaru bielizne.

4,5

litra

75

dávok

Woolite Color Boost

All inclusive starostlivosť

Woolite Pro-Care 4,5 l účinne vyperie aj odolné škvrny a vďaka obsahu keratínu zároveň poskytuje bielizni profesionálnu ochranu. Navyše jej prepožičiava úžasnú atraktívnu vôňu pripomínajúcu vlasovú kozmetiku.

Farebné oblečenie

Ochrana farieb a vlákien

Ošetrujúce zloženie s keratínom chráni štruktúru vlákien, čím sa predchádza stláčaniu a zmene tvaru oblečenia. Môžete sa teda spoľahnúť, že vaše obľúbené modely budú vyzerať dlhšie ako nové.

Ochrana vlákien

Ohľaduplné zloženie

Extra šetrné zloženie pracieho gélu Woolite Pro-Care neobsahuje žiadne agresívne zložky. Aj napriek tomu však chráni farby a celkový vzhľad oblečenia.

Ako používať prací gél Woolite Pro-Care?

Woolite gél použitie

Prací gél dávkujte podľa pokynov na etikete buď do priehradky určenej výrobcom, alebo priamo do bubna práčky. Následne zvoľte prací program a zapnite práčku. Zároveň vždy pozorne čítajte informácie na etiketách oblečenia a iných textílií a rešpektujte ich. Odmenou vám bude krásna, čistá a žiarivá bielizeň.
 

Objavte aj ďalšie pracie gély a kapsuly od značky Woolite

Prací gél Woolite

Extra Complete

Woolite Extra Complete

Woolite Complete Protection je univerzálny prací prostriedok, ktorý účinne vyperie a ochráni oblečenie pred stratou tvaru a blednutím farieb. Môžete ho použiť na bielu i farebnú bielizeň a všetky druhy textílií.

Prací gél Woolite

Extra Delicate

Woolite Delicate

Woolite Delicate s keratínom je určený predovšetkým na vlnenú a chúlostivú bielizeň. Chráni ju pred poškodením počas prania a zároveň obnovuje jej jemnosť a hebkosť.

Prací gél Woolite

Pro-Care

Woolite Pro-Care

Woolite Pro-Care vďaka obsahu keratínu hydratuje, chráni, ošetruje a zjemňuje vlákna. Tie sú potom flexibilnejšie a menej sa stláčajú. 

Prací gél Woolite

Extra žiarivá belosť

Woolite Extra White Brilliance

Woolite Extra White Brilliance je špeciálny tekutý prací prostriedok určený najmä na bielu bielizeň. Dokonale odstraňuje nečistoty a zabraňuje šednutiu a žltnutiu textílií. Pre žiarivo bielu bielizeň.

Prací gél Woolite

Extra Dark

Woolite Extra Dark

Nosíte radi čierne a tmavé oblečenie? Potom je Woolite Extra Dark správnou voľbou. Chráni vašu bielizeň pred vyblednutím a vďaka inovovanému zloženiu tiež oživuje farby.

Pracie kapsuly Woolite

Woolite Pro-Care

Woolite Pro-Care

Nové riešenie pre jednoduché pranie. Duálne kapsuly Woolite Pro-Care s keratínom stačí vložiť do bubna práčky a ďalej sa už o nič nestarať. Samy sa starajú o vašu bielizeň, chránia ju a dodávajú jej potrebnú flexibilitu a jemnosť. Bielizeň tak vydrží dlhšie ako nová a menej sa krčí.

Pracie kapsuly Woolite

Woolite Black, Darks, Denim

Woolite Black kapsuly

Prelomovú technológiu pre čierne, tmavé a denimové oblečenie nájdete iba v nových duálnych kapsulách Woolite Black, Darks, Denim. Nielenže efektívne vyperú, ale zároveň ochránia pred stratou farby a tvaru.

Pracie kapsuly Woolite

Woolite Mix Colors

Woolite Color kapsuly

Dokonale čistá bielizeň a žiarivé farby pri minime úsilia? S novými duálnymi kapsulami Woolite Mix Colors zvládne pranie naozaj každý. Vďaka technológii, ktorá zabraňuje vzájomnému zafarbeniu sa navyše nemusíte obávať chyby v triedení farieb.

Pre bielizeň úžasne čistú a dlhšie ako novú.

Woolite je značka pracích detergentov, ktorú vlastní Reckitt Benckiser. Vyrába pracie potreby, ktoré predáva vo viac ako 30 krajinách sveta. Pre značku Woolite je charakteristická aktívna ochrana oblečenia proti odolným škvrnám. Technológia vychádza zo 40-ročného výskumu prania jemných tkanín. Woolite rozšíril svoju pôsobnosť a stal sa globálnou značkou voľby pre všetku šírku v potrebách ochrany bielizne. Chráni látky pred stratou tvaru, vyblednutím farieb a nehodami s farebnými škvrnami.

Zloženie: 5 % alebo viac, ale menej ako 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, mydlá, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum, hexyl cinnamal, butyl phenyl methyl propional, citronellol, linalool

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby

Objem

Objem 4 500 ml

Počet praní

Počet praní 75
Kód:  PPR227
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5908252004539

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14