Obnoviť stránku

WOOLITE GOLD balíček

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WOOLITE GOLD balíček

Woolite Extra Color 4,5 l

Exkluzívny balíček Woolite Gold
1× Prací gél Woolite Pro-care 3 l
1× Aviváž Woolite 1,5 l
1× Osviežovač tkanín Woolite 0,3 l

Súprava drogérie Woolite GOLD obsahuje pracie prípravky pre luxusnú starostlivosť o vašu bielizeň. V balíčku nájdete prací gél Woolite Pro-care 3 l, aviváž Woolite Gold Magnolia 1,5 l a osviežovač textílií Woolite Gold Magnolia 300 ml.
Kompletná súprava pre nádherne žiarivú, voňavú a dokonale chránenú bielizeň.

3

ks

promo

pack

Woolite Color Boost

Woolite Pro-Care

Prací gél, 3 l, 50 praní

Tekutý prací prostriedok Woolite Pro-Care 3 l účinne vyperie aj odolné škvrny a vďaka obsahu keratínu zároveň poskytuje bielizni profesionálnu ochranu. Chráni vlákna pred stratou tvaru, štiepením a hrčkami. Oblečenie vyzerá stále ako nové a menej sa krčí.

Barevné oblečení

Woolite Gold Magnolia

Aviváž, 1,5 l, 50 praní

Prémiová aviváž Woolite Gold Magnolia vďaka obsiahnutému keratínu zjemňuje, vyhladzuje a hydratuje vlákna tkanín. Tým bielizeň chráni pred hrčkami, stláčaním, stratou farby a statickou elektrinou. Navyše jej dodáva nádhernú jemnú vôňu, ktorá vydrží prekvapivo dlho.

Ochrana vláken

Woolite Gold Magnolia

Osviežovač tkanín, 300 ml

Prevratná novinka v starostlivosti o oblečenie a ďalšie textílie. Woolite Fabric Revitalizer behom chvíle zneutralizuje nepríjemné pachy, povzbudí farby a dodá oblečeniu krásnu vôňu sladkej magnólie. Vďaka samožehliacemu efektu stačí oblečenie po nastriekaní len zavesiť na ramienko a uhladiť rukou. 

Objavte aj ďalšie pracie gély a kapsuly od značky Woolite

Prací gél Woolite

Extra Complete

Woolite extra Complete

Woolite Complete Protection je univerzálny prací prostriedok, ktorý účinne vyperie a ochráni oblečenie pred stratou tvaru a blednutím farieb. Môžete ho použiť na bielu i farebnú bielizeň a všetky druhy textílií.

Prací gél Woolite

Extra Delicate

Woolite Delicate

Woolite Delicate s keratínom je určený predovšetkým na vlnenú a chúlostivú bielizeň. Chráni ju pred poškodením počas prania, a zároveň obnovuje jej jemnosť a hebkosť.

Prací gél Woolite

Pro-Care

Woolite Pro Care

Woolite Pro-Care vďaka obsahu keratínu hydratuje, chráni, ošetruje a zjemňuje vlákna. Tie sú potom flexibilnejšie a menej sa stláčajú. 

Prací gél Woolite

Extra žiarivá belosť

Woolite Extra White Brilliance

Woolite Extra White Brilliance je špeciálny tekutý prací prostriedok určený najmä na bielu bielizeň. Dokonale odstraňuje nečistoty a zabraňuje šednutiu a žltnutiu textílií. Pre žiarivo bielu bielizeň.

Prací gél Woolite

Extra Dark

Woolite extra Dark

Nosíte radi čierne a tmavé oblečenie? Potom je Woolite Extra Dark správnou voľbou. Chráni vašu bielizeň pred vyblednutím, a vďaka inovovanému zloženiu tiež oživuje farby.

Pracie kapsuly Woolite

Woolite Pro-care

Woolite Pro-care

Nové riešenie pre jednoduché pranie. Duálne Kapsuly Woolite Pro-Care s keratínom stačí vložiť do bubna práčky, a ďalej už sa o nič nestarať. Samy sa starajú o vašu bielizeň, chránia ju a dodajú jej potrebnú flexibilitu a jemnosť. Bielizeň tak vydrží dlhšie ako nová a menej sa krčí.

Pracie kapsuly Woolite

Woolite Black, darks, denim

Woolite Black kapsle

Prelomovú technológiu pre čierne, tmavé a denimové oblečenie nájdete iba v nových duálnych kapsuliach Woolite Black, Darks, Denim. Nielen, že efektívne vyperú, ale zároveň ochránia pred stratou farby a tvaru.

Pracie kapsuly Woolite

Woolite Mix Colors

Woolite color kapsle

Dokonale čistá bielizeň a žiarivé farby pri minime úsilia? S novými duálnymi kapsulami Woolite Mix Color zvládne pranie naozaj každý. Vďaka technológii, ktorá zabraňuje vzájomnému zafarbeniu, sa navyše nemusíte obávať chyby v triedení farieb.


Pre bielizeň úžasne čistú a dlhšie ako novú.

Woolite je značka pracích detergentov, ktorú vlastní Reckitt Benckiser. Vyrába pracie potreby, ktoré predáva viac ako v 30 krajinách sveta. Pre značku Woolite je charakteristická aktívna ochrana oblečenia proti odolným škvrnám. Technológia vychádza zo 40-ročného výskumu prania jemných tkanín. Woolite rozšíril svoju pôsobnosť a stal sa globálnou značkou voľby pre všetku šírku v potrebách ochrany bielizne. Chráni látky pred stratou tvaru, vyblednutím farieb a nehodám s farebnými škvrnami.

Zloženie: neiónové povrchovo aktívne látky, < 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, amfoterné povrchovo aktívne látky, mydlá, parfum, enzýmy, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, butylfenyl methylpropional, citronellol, geraniol, limonén, linalool.


Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 50
Kód:  PPR484
Produktové číslo:  5997321713199

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17