Obnoviť stránku

WOOLITE Extra Delicate 2× 2 l (66 praní)

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

WOOLITE Extra Delicate 2× 2 l (66 praní)

Ak nie ste spokojní s vaším súčasným pracím prostriedkom, vyskúšajte prací gél Woolite Extra Delicate. Nielenže s jeho pomocou efektívne vyperiete vlnené a jemné oblečenie už pri teplotách 30, 40 a 60 °C, ale zároveň obnovíte jeho hebkosť a jemnosť. Neobsahuje totiž agresívne prísady a vďaka technológii Silk Care zabraňuje tvorbe hrčiek. Nemal by teda chýbať v žiadnej domácnosti, pretože bielizeň bude opäť vyzerať ako nová.

Kľúčové vlastnosti pracieho prostriedku Woolite Extra Delicate

  • Efektívny prací gél na vlnenú a jemnú bielizeň
  • Obnovuje hebkosť a jemnosť
  • Neobsahuje agresívne prísady
  • Zabraňuje tvorbe hrčiek

Použitie:
Dávkujte podľa návodu na použitie na zadnej strane výrobku. Pri praní vždy postupujte podľa inštrukcií na vašom oblečení, obzvlášť dodržiavajte odporúčané teploty. Nové oblečenie vyperte prvýkrát samostatne. Nemiešajte tmavú bielizeň s bielou alebo svetlou. Pri praní v práčke dávkujte do priehradky pre hlavné pranie alebo priamo do bubna práčky. Po použití si dôkladne opláchnite ruky.

Zloženie:
< 5 %: neiónové povrchovo aktívne látky, Mydlá, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Hexylcinnamal, Butylfenyl methylpropional, Citronellol, Linalool, Polykarboxyláty, 5 % – 15 %: aniónové povrchovo aktívne látky

Bezpečnostné opatrenia:
Bezpečnostné upozornenia a poskytnutie predlekárskej prvej pomoci:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Po použití si umyte ruky.

Skladovanie:
Spotrebujte do 2 rokov od dátumu výroby uvedenom na obale.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Na jemnú bielizeň
Materiál bielizne Na vlnu
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru

Počet praní

Počet praní 66
Kód:  PPR155s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09