Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WOOLITE Extra Dark 2 l (33 praní)

4,7 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WOOLITE Extra Dark 2 l (33 praní)

Ak nie ste spokojní s vaším existujúcim pracím prostriedkom, vyskúšajte prací gél Woolite Extra Dark. Nielenže s jeho pomocou efektívne vyperiete tmavú a čiernu bielizeň už pri teplotách 30, 40 a 60 °C, ale zároveň ho ochránite pred vyblednutím a sfarbením. Neobsahuje totiž agresívne prísady, neutralizuje uvolnené farbivá a vďaka technológii Color Boost oživuje farby. Nemal by teda chýbať v žiadnej domácnosti, pretože bielizeň bude opäť vyzerať ako nová.  

Zloženie: <5 % aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, amfoterné povrchovo aktívne látky, mydlá, parfum, enzýmy, benzisothiazolinon, methylisothiazolinon, butylfenyl methylpropional, hexylcinnamal.

Kľúčové vlastnosti

  • Efektívny prací gél pre tmavú a čiernu bielizeň
  • Chráni pred vyblednutím a sfarbením
  • Neobsahuje agresívne prísady

Skladovanie a bezpečnostné opatrenia

Prací gél skladujte mimo dosahu detí pri izbovej teplote. Počas používania by nemal prísť do styku s očami. Ak sa tak stane, oči dôkladne vypláchnite vodou a určite navštívte lekára. Ak dôjde k požitiu, opäť vyhľadajte lekára, ideálne s obalom či označením. Pokiaľ už nebudete gél používať, umyte si ruky, aby nedošlo k ohrozeniu zdravia. 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na čiernu bielizeň
Vlastnosti Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 33
Kód:  PPR157
Produktové číslo:  5900627050530
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18