Obnoviť stránku

WOOLITE Extra Dark 2 l (33 praní) + WOOLITE Extra Color 2 l (33 praní)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WOOLITE Extra Dark 2 l (33 praní) + WOOLITE Extra Color 2 l (33 praní)

Vysoko účinné pracie prostriedky Woolite Extra Dark a Woolite Extra Color sú špeciálne vyvinuté na tmavé, čierne a farebné oblečenie. Vďaka svojmu inovovanému zloženiu oživujú farbu oblečenia a účinne ho chránia pred vyblednutím. Woolite pracie prostriedky sú k bielizni veľmi šetrné, neobsahujú agresívne prísady, ktoré môžu poškodiť vlákna textílií. Tekutý gél sa ľahko rozpúšťa vo vode, nedochádza k vzniku škvŕn a usadenín. S použitím pracieho gélu Woolite zostane vaše oblečenie dlho krásne!

Kľúčové vlastnosti WOOLITE pracích prostriedkov

  • Pracie gély Woolite chránia oblečenie pred stratou tvaru
  • Chránia pred tvorbou škvŕn
  • Účinnosť pracieho gélu už od 30 ° C
  • Neobsahujú agresívne zložky

WOOLITE Extra Dark

Tekutý prací prostriedok Woolite Extra Dark je špeciálne vyvinutý pre pranie textílií tmavej a čiernej farby. Prostriedok účinne perie a chráni čierne a tmavé oblečenie. Prací prostriedok chráni pred sfarbením bielizne, blednutím farieb a zmenou tvaru bielizne. Woolite Extra Dark neobsahuje žiadne agresívne zložky.

Zloženie:
<5%: aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, amfoterné povrchovo aktívne látky, mydlá, benzizotiazolinón, metylizotiazolinón, enzýmy, parfum, butylfenylmetylpropión, hexylcinnamal

WOOLITE Extra Color

Tekutý prací prostriedok Woolite Extra Color je špeciálny prací prostriedok na farebnú bielizeň. Prostriedok účinne perie a chráni farebné oblečenie. Prací prostriedok chráni pred sfarbením bielizne, blednutím farieb a zmenou tvaru bielizne. Woolite Extra Color neobsahuje žiadne agresívne zložky.

Zloženie:
<5%: aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, amfoterné povrchovo aktívne látky, mydlá, benzizotiazolinón, metylizotiazolinón, enzýmy, parfum, butylfenylmetylpropion, citronellol, geraniol, limonen,

Bezpečnostné opatrenia:

Bezpečnostné upozornenia a poskytnutia prvej pomoci:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Po použití si umyte ruky.

Použitie:

Dávkujte podľa návodu na použitie na zadnej strane výrobku. Pri praní vždy postupujte podľa inštrukcií na vašom oblečení, obzvlášť dodržiavajte doporučené teploty. Nové oblečenie vyperte prvýkrát samostatne. Nemiešajte tmavé oblečenie s bielym alebo svetlým prádlom. Pri praní v práčke dávkujte do priehradky pre hlavné pranie alebo priamo do bubna práčky. Po použití si dôkladne opláchnite ruky.

Skladovanie:
Spotrebujte do 2 rokov od dátumu výroby na obale.

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na čiernu bielizeň
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 66
Kód:  PPR260s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17