Obnoviť stránku

WOOLITE Extra Dark 2× 2 l (66 praní)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WOOLITE Extra Dark 2× 2 l (66 praní)

Tekutý prací prostriedok WOOLITE Extra Dark je špeciálne vyvinutý na pranie textílií tmavej a čiernej farby. Prostriedok účinne perie a chráni čierne a tmavé oblečenie. Prací prostriedok chráni pred zafarbením bielizne, blednutím farieb a zmenou tvaru bielizne. Woolite Extra Dark neobsahuje žiadne agresívne zložky.

Kľúčové vlastnosti pracieho prostriedku Woolite Extra Dark

  • Prací gél Woolite chráni bielizeň pred stratou tvaru
  • Chráni pred tvorbou hrčiek
  • Účinnosť pracieho gélu už od 30 °C
  • Neobsahuje agresívne prísady

Použitie:
Dávkujte podľa návodu na použitie na zadnej strane výrobku. Pri praní vždy postupujte podľa inštrukcií na vašom oblečení, obzvlášť dodržiavajte odporúčané teploty. Nové oblečenie vyperte prvýkrát samostatne. Nemiešajte tmavé oblečenie s bielou alebo svetlou bielizňou. Pri praní v práčke dávkujte do priehradky na hlavné pranie alebo priamo do bubna práčky. Po použití si dôkladne opláchnite ruky.

Zloženie:
< 5 %: aniónové povrchovo aktívne látky, Neiónové povrchovo aktívne látky, Amfoterné povrchovo aktívne látky, Mydlá, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Enzýmy, Parfum, Butylfenyl methylpropional, Hexylcinnamal

Bezpečnostné opatrenia:
Pokyny pre bezpečné zaobchádzanie a predlekársku prvú pomoc:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Po použití si umyte ruky.

Skladovanie:
Spotrebujte do 2 rokov od dátumu výroby uvedenom na obale.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na čiernu bielizeň
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 66
Kód:  PPR157s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19