Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WOOLITE Dark, Black & Denim 2 × 1 l (32 praní)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WOOLITE Dark, Black & Denim 2 × 1 l (32 praní)

Túžite po pracom prípravku, ktorý zaručí dokonalú starostlivosť a ochranu vašej bielizne? A zároveň nedopustí, aby čierna farba na vašom oblečení vybledla, ale naopak zostala zachovaná? Vyskúšajte prací gél Woolie Dark, Black & Denim. Nový prací gél Woolite na čierne, tmavé oblečenie a džínovinu šetrí bielizeň pred jej vyblednutím. Vďaka novej technológii "Colour Boost" zachováva jeho sýtu farbu. Prípravok perie bez agresívnych prísad a tým pomáha chrániť bielizeň pred vyblednutím. Zložky obsiahnuté v pracom géli sa starajú o vašu bielizeň a chránia ho.

Kľúčové vlastnosti pracieho gélu WOOLITE Dark, Black & Denim

  • Vďaka novej technológii "Color Boost" si zachováva svoju bohatú farbu
  • Prípravok perie bez agresívnych prísad
  • Chráni bielizeň pred vyblednutím

Použitie:

Dávkujte podľa návodu na použitie na zadnej strane výrobku. Pri praní vždy postupujte podľa inštrukcií na vašom oblečení, obzvlášť dodržiavajte doporučené teploty. Nové oblečenie vyperte prvýkrát samostatne. Nemiešajte tmavé oblečenie s bielym alebo svetlým prádlom. Pri praní v práčke dávkujte do priehradky pre hlavné pranie alebo priamo do bubna práčky. Po použití si dôkladne opláchnite ruky.

Zloženie:
5% alebo viac, ale menej ako 15% aniónových povrchovo aktívnych látok, menej ako 5% neiónových povrchovo aktívnych látok, mydlá, enzýmy, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfém

Bezpečnostné opatrenia:

Bezpečnostné upozornenia a poskytnutia prvej pomoci:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Po použití si umyte ruky.

Skladovanie:
Používajte až 2 roky od dátumu výroby na obale.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na čiernu bielizeň
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 16
Kód:  PPR256s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03