Obnoviť stránku

WOOLITE Dark, Black & Denim 1 l (16 praní)

4,9 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WOOLITE Dark, Black & Denim 1 l (16 praní)

Túžite po pracom prípravku, ktorý zaručí dokonalú starostlivosť a ochranu vašej bielizne? A zároveň nedopustí, aby čierna farba na vašom oblečení vybledla, ale naopak zostala zachovaná? Vyskúšajte prací gél Woolie Dark, Black & Denim.
Nový prací gél Woolite na čierne, tmavé oblečenie a džínovinu šetrí bielizeň pred jeho vyšisovaním. Vďaka novej technológii "Colour Boost" zachováva jeho sýtu farbu. Prípravok perie bez agresívnych prísad a tým pomáha chrániť bielizeň pred vyblednutím. Zložky obsiahnuté v pracom géli sa starajú o vašu bielizeň a chránia ju. 

Kľúčové vlastnosti Pracieho gélu Woolie Dark, Black & Denim

  • Prací gél šetrí bielizeň pred jeho vyšisovaním
  • Vďaka novej technológii "Colour Boost" zachováva jeho sýtu farbu
  • Prípravok perie bez agresívnych prísad a tým pomáha chrániť bielizeň pred vyblednutím
  • Zložky obsiahnuté v pracom géli sa starajú o vašu bielizeň a chránia ju

Zloženie:
<5% aniónové povrchovo aktívne látky, Neiónové povrchovo aktívne látky, amfoterné povrchovo aktívne látky, Mydlá, Benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, Enzýmy, Parfém, Butylfenyl methylpropional, Hexylcinnamal

Bezpečnostné opatrenia:
Bezpečnostné upozornenia a poskytnutia prvej pomoci:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Po použití si umyte ruky.

Skladovanie a použitie:
Pri praní vždy postupujte podľa inštrukcií na Vašom oblečení, obzvlášť dodržiavajte doporučené teploty. Nové oblečenie vyperte prvýkrát samostatne. Pre pranie v práčke dávkujte do priehradky pre hlavné pranie alebo priamo do bubna práčky.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na čiernu bielizeň
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 16
Kód:  PPR256
Produktové číslo:  5900627046182
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16