Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WOOLITE Complete 4,5 l (75 praní)

4,9 331 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 6,62 €/balenie
Pri kúpe 2 a viac balenie 5,84 €/balenie

WOOLITE Complete 4,5 l (75 praní)

Prací gél Woolite Complete vďaka svojmu inovatívnemu zloženiu pomáha chrániť vašu bielizeň pred vyblednutím, sfarbením a stratou tvaru. Tento špeciálny tekutý prací prostriedok maximálne chráni štruktúru bielizne a oživuje jeho farebnosť. Gélová konzistencia sa vo vode dokonale rozpúšťa, nezanecháva škvrny a usadeniny. Tento prací prostriedok je k bielizni veľmi šetrný, neobsahuje agresívne prísady, ktoré môžu poškodiť vlákna textílií. Prací gél je vhodný pre všetky typy bielizne, teraz vo výhodnom veľkom balení. Prenechajte každodennú starosť o vašu bielizeň dokonalému prostriedku na pranie!

Kľúčové vlastnosti

  • Chráni bielizeň pred vyblednutím, sfarbením i stratou tvaru
  • Vhodný pre všetky typy bielizne
  • Objem 4,5 = 75 pracích dávok

Použitie

Dávkujte podľa návodu na použitie na zadnej strane výrobku. Pri praní vždy postupujte podľa inštrukcií na vašom oblečení, obzvlášť dodržiavajte doporučené teploty. Nové oblečenie vyperte prvýkrát samostatne. Nemiešajte tmavé oblečenie s bielym alebo svetlým prádlom. Pri praní v práčke dávkujte do priehradky na hlavné pranie alebo priamo do bubna práčky.

Zloženie

5 % alebo viac, ale menej ako 15 % aniontové povrchovo aktívne látky, Menej ako 5 % neiontové povrchovo aktívne látky, Mydlá, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfém, Hexyl cinnamal, Butyl phenyl metyl propional, Citronellol, Linalool

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Vlastnosti Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 75
Kód:  PPR022
Produktové číslo:  8592326009505

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01