Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WOODWICK Trilogy Warm Woods Medium Candle 275 g

4,8 92 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

WOODWICK Trilogy Warm Woods Medium Candle 275 g

Chvíľa odpočinku a relaxácie nie je stopercentná, ak ste nepôsobili na všetky zmysly. So sviečkou Woodwick Trilogy Warm Woods pocítite krásnu drevitú vôňu, ktorá je doplnená o jemný zvuk praskajúceho dreva. Knôt Pluswick Innovation je totiž vyrobený z prírodného dreva a má patentovaný tvar, ktorý napodobňuje zvuk praskajúceho ohňa. Zútulnite si svoje bývanie sviečkou prémiovej kvality, ktorá sa rozvonia až na 60 hodín tromi rôznymi vôňami dreva – Fireside s ambrou, vetiverom a pižmom, Redwood s červeným a santalovým drevom, Sandalwood Clove s klinčekmi a santalovým drevom.

Kľúčové vlastnosti sviečky Woodwick Trilogy Warm Woods

  • Stredná luxusná sviečka Woodwick
  • Vôňa troch rôznych drevitých kombinácií
  • Obsahuje vonné zložky najvyššej kvality
  • Sviečka Woodwick vydrží horieť až 60 hodín
  • Knôt je vyrobený z prírodného dreva
  • Elegantný štýlový pohár

Starostlivosť o sviečku

Jedinečné sviečky Woodwick majú krásny plameň, avšak je potrebné dodržiavať niekoľko základných pravidiel pre správne a bezpečné horenie. Horiacu sviečku nechajte horieť tak dlho, kým sa vosk nerozpustí do všetkých krajov nádoby (cca 30 – 60 minút), aby vytvorila tzv. voskové jazierko. Kým sviečka horí, nehýbte s ňou. Sviečku majte na očiach a umiestnite ju mimo prievan. V dosahu sviečky nesmú byť veci, ktoré by mohli vzplanúť. Knôt sa nemusí skracovať, ak nepresiahne 6 mm, alebo plameň nepresiahne 3 cm.

Rozmery:
10 × 11 cm


Parametre a špecifikácia

Typ vône

Typ vône Kvetinová, Drevitá

Hmotnosť

Hmotnosť 275 g

Druh

Druh sviečky S dreveným knôtom

Farba

Farba Viacfarebná

Veľkosť

Veľkosť sviečky Stredná

Nádoba

Nádoba Sklenená
Kód:  SVI226
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5038581054384

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02