Obnoviť stránku

WOODWICK Elipsa Vanilla Bean 453,6 g

4,8 298 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
23,90 €

WOODWICK Elipsa Vanilla Bean 453,6 g

Chvíľa odpočinku a relaxácie nie je stopercentná, ak ste nepôsobili na všetky zmysly. So sviečkou Woodwick Elipsa Vanilla Bean pocítite krásnu sviatočnú vôňu, ktorá je doplnená o jemný zvuk praskajúceho dreva. Knôt Pluswick Innovation je totiž vyrobený z prírodného dreva a má patentovaný tvar, ktorý napodobňuje zvuk praskajúceho ohňa. Zútulnite si svoje bývanie sviečkou prémiovej kvality, ktorá sa rozvonia až na 40 hodín sýtou prírodnou vôňou príjemného vanilkového struku.

Kľúčové vlastnosti sviečky Woodwick Elipsa Vanilla Bean

  • Luxusná sviečka Woodwick v tvare lode
  • Vôňa jemného vanilkového struku
  • Obsahuje vonné zložky najvyššej kvality
  • Sviečka Woodwick vydrží horieť až 40 hodín
  • Knôt je vyrobený z prírodného dreva
  • Elegantný štýlový pohár

Starostlivosť o sviečku

Jedinečné sviečky Woodwick majú krásny plameň, avšak je potrebné dodržiavať niekoľko základných pravidiel pre správne a bezpečné horenie. Horiacu sviečku nechajte horieť tak dlho, kým sa vosk nerozpustí do všetkých krajov nádoby (cca 30 – 60 minút), aby vytvorila tzv. voskové jazierko. Kým sviečka horí, nehýbte s ňou. Sviečku majte na očiach a umiestnite ju mimo prievan. V dosahu sviečky nesmú byť veci, ktoré by mohli vzplanúť. Knôt sa nemusí skracovať, ak nepresiahne 6 mm, alebo plameň nepresiahne 3 cm.


Parametre a špecifikácia

Typ vône

Typ vône Sviatočná/vianočná, Kvetinová

Hmotnosť

Hmotnosť 453,6 g

Tvar

Tvar sviečky V tvare lode

Druh

Druh sviečky S dreveným knôtom

Farba

Farba Biela
Kód:  SVI281
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5038581056951

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06