Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WINNI'S Naturel Papierové utierky 2 Kotúče

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 balenie 3,19 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 2,62 €/balenie
Pri kúpe 3-4 balenie 2,44 €/balenie
Pri kúpe 5 a viac balenie 2,24 €/balenie

WINNI'S Naturel Papierové utierky 2 Kotúče

Hľadáte hygienicky čistú kuchyňu? Kuchynské utierky Winni's Naturel vám umožnia nielen nielen pohodlné, ale aj efektívne čistenie vašej kuchyne. Tieto dvojvrstvové papierové utierky majú mimoriadnu pevnosť a savosť, takže môžete ľahko utrieť kvapalnú špinu a hygienicky čistiť akýkoľvek povrch vašej kuchyne. Utierky s jemnou vôňou zelených jabĺk z ekologického poľnohospodárstva sú dodatočne vyrobené z prírodných surovín, a preto sú 100% degradovateľné a môžu sa pochváliť certifikáciou FSC. Farba slonoviny zaručuje, že tieto papierové utierky padnú do každej kuchyne. Balíček obsahuje 2 kotúče, ktoré umožnia lepšie umiestnenie utierok v miestnosti.

Kľúčové vlastnosti kuchynského náradia Winni's Naturel

  • Extra silné a absorpčné kuchynské utierky umožňujú pohodlné a efektívne čistenie vašej kuchyne
  • Dvojvrstvová konštrukcia zvyšuje pevnosť a účinnosť utierok
  • Produkt utierky značky Winni's Naturel vyrobené firmou Madel
  • Ekologické kuchynské utierky vyrobené z prírodných surovín a 100% degradovateľné
  • Certifikovaný produkt FSC
  • Utierky parfumované vôňou zelených jabĺk z ekologického poľnohospodárstva s jemnou farbou slonoviny

Extra silné a absorpčné papierové utierky pre hygienicky čistú kuchyňu

Vďaka dvojvrstvovým utierkam Winni's Naturel bude vaša kuchyňa pohodlne rýchla, ale praktická a efektívna. Zatiaľ čo klasické textílie a tkaniny môžu obsahovať nebezpečné baktérie a suchú nečistotu, ktorá sa môže roztrhnúť len na pracovnú plochu a iné povrchy, kuchynské utierky papierových utierok Winni's Naturel zabezpečia hygienické čistenie pre čistú a bezpečnú kuchyňu. Pretože utierky môžu byť použité jednorazovo, zatočíte so zárodkami baktérií, napríklad zo surových potravín. Papierové utierky navyše voňajú ako zelené jablká a pretože sú vyrobené len z prírodných surovín, sú plne rozložiteľné v prírode.

Zloženie:
celulóza

 

Parametre a špecifikácia

Počet vrstiev

Počet vrstiev Dvojvrstvové

Typ

Typ V úlohe

Typ produktu

Typ produktu Papierové utierky
Kód:  KU013
Produktové číslo:  8002904003790

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09