Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WINNI´S Naturel Papierové Utierky 1 Maxi Kotúč

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 4 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,59 €/ks
Pri kúpe 3-4 ks 3,38 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 3,18 €/ks

WINNI´S Naturel Papierové Utierky 1 Maxi Kotúč

Túžite po hygienicky čistéj kuchyni? Kuchynské utierky Winni's Naturel papierové utierky vám umožnia nielen komfortné, ale najmä efektívne upratovanie kuchyne. Tieto dvojvrstvové papierové utierky sa vyznačujú extra pevnosťou a savosťou, vďaka čomu pohodlne zotriete všetky tekuté nečistoty a súčasne hygienicky upracete akýkoľvek povrch vašej kuchyne. Utierky s jemnou vôňou zelených jabĺk z ekologického poľnohospodárstva sú vyrobené z prírodných surovín, a teda 100% rozložiteľné, a pýši sa certifikátom FSC. Zásluhou farby slonovej kosti sa tieto papierové utierky hodia do každej kuchyne. Balenie pozostáva z výhodnej 1 maxi rolky s väčším počtom útržkov.

Kľúčové vlastnosti kuchynského náradia Winni's Naturel

  • Extra pevné a absorpčné kuchynské utierky umožňujú pohodlné a efektívne čistenie vašej kuchyne
  • Dvojvrstvový dizajn maxi rolky zvyšuje pevnosť a účinnosť utierok
  • Produkt Winni's Naturel papierové utierky firmy Madel
  • Ekologické kuchynské utierky vyrobené len z prírodných surovín a 100% rozložitelné
  • Certifikovaný produkt FSC
  • Utierky parfumované vôňou zelených jabĺk z ekologického poľnohospodárstva s jemnou farbou slonoviny

Extra pevné a absorpčné papierové utierky pre hygienicky čistú kuchyňu

Vďaka dvojvrstvovým utierkam Winni's Naturel bude upratovanie vašej kuchyne pohodlne rýchle, avšak predovšetkým praktické a efektívne. Kým klasické látkové utierky a handričky môžu zadržiavať nebezpečné baktérie a zaschnuté nečistoty, ktoré pri následnom upratovaní iba rozotriete po pracovnej ploche a ďalšich povrchoch, kuchynské utierky Winni's Naturel papierové utierky zaistia hygienické upratovanie pre čistú a bezpečnú kuchyňu. Keďže utierky možno použiť jednorázovo, zatočíte so zárodkami baktérií, napríklad zo surových potravín, jednoduchým zotretím nečistôt z plochy či povrchu. Papierové utierky navyše príjemne vonajú po zelených jablkách, a keďže sú vyrobené len z prírodných surovín, sú úplne rozložiteľné v prírode.

Zloženie:
celulóza

 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet vrstiev

Počet vrstiev Jednovrstvové

Typ

Typ V úlohe

Typ produktu

Typ produktu Papierové utierky
Kód:  KU014
Produktové číslo:  8002295074034

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16