Obnoviť stránku

WINNI´S Brillantante 5 l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WINNI´S Brillantante 5 l

Túžite po kvalitnom usušení a žiarivom lesku vášho riadu? Hypoalergénne leštidlo do umývačky Winni's Brilliantante zaručí nielen rýchlo a kvalitne vysušený riad v umývačke, ale zároveň mu vďaka obsahu prírodného octu dodá trblietavý lesk bez akýchkoľvek šmúh a zaschnutých kvapiek. Toto účinné leštidlo do umývačky sa navyše vyznačuje jedinečným zložením rastlinného pôvodu, vďaka ktorému jeho použitie nevyvolá žiadne alergické reakcie. Leštidlo je plne biodegradabilné v prírode a má ľahko recyklovateľný obal, a preto produkt Winni's Brilliantante patrí medzi ekologické prostriedky.   

Kľúčové vlastnosti šetrného leštidla do umývačky Winni's Brilliantante

  • Hypoalergénne prírodné zloženie nevyvolá alergickú reakciu
  • Ekologický prostriedok
  • Dodá vášmu riadu žiarivý lesk bez šmúh a zaschnutých kvapiek
  • Leštidlo do umývačky Winni's Brilliantante zaistí rýchlo a kvalitne vysušený riad
  • 100 % rozložiteľné v prírode, s ľahko recyklovateľným obalom
  • Leštidlo nie je testované na zvieratách a spĺňa podmienky HACCP

Hypoalergénne leštidlo šetrné k vám aj k prírode

Šetrné leštidlo do umývačky Winni's Brilliantante je správnou voľbou pre všetkých, ktorí vyhľadávajú kvalitné, a pritom ekologické prostriedky pre starostlivosť o svoju domácnosť. Unikátna štruktúra a synergické pôsobenie aktívnych látok zaručujú, že riad v umývačke uschne rýchlo a navyše bez šmúh a zaschnutých kvapiek vzniknutých počas umývania. Vďaka tomu sa bude váš riad ligotavo lesknúť. Prostriedok navyše obsahuje látky zabraňujúce usadzovaniu vodného kameňa. Zásadnou výhodou leštidla do umývačky Winni's Brilliantante je jedinečné zloženie rastlinného pôvodu, ktoré pôsobi hypoalergénne. Na rozdiel od menej šetrných prostriedkov totiž použitie tohto leštidla nevyvoláva alergické reakcie, čo ocenia nielen osoby s citlivou pokožkou. Hypoalergénne leštidlo Winni's Brilliantante navyše patrí medzi ekologické produkty, lebo je plne biodegradabilné a jeho obal sa ľahko recykluje. Produkt nebol testovaný na zvieratách a spĺňa podmienky systému HACCP. Ide o hypoalergénne leštidlo s minimálnym dopadom na prírodu.

Zloženie:
Voda, ocot, butyl glucoside, kyselina citrónová, decyl octyl polyglucose.

 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Leštidlo
Kód:  MYC147
Produktové číslo:  8002295062611

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08