Obnoviť stránku

WINNI'S BABY 2v1 800 ml (16 praní )

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WINNI'S BABY 2v1 800 ml (16 praní )

Ekologický tekutý prací gél Winn 's Baby 2v1 s avivážou má čisto prírodné zloženie.Neobsahuje fosfáty ani farbivá. Tento prací prostriedok s mydlom rastlinného pôvodu je Odchyteniecien oextrakty z harmančeka a nechtíka lekárskeho. Hypoalergénne zloženie gélu   Winn 's   opakovaným používaním minimalizuje výskyt alergií. Zároveň je tento prací gél dermatologicky testovaný pre tú najcitlivejšiu detskú pokožkuvýrobky Winn 's sú ideálne pre náročných užívateľov, ktorým nie je ľahostajné prostredie, v ktorom žijú. Výrobky majú certifikáty a spĺňajú najvyššie požiadavky kladené na bezpečnosť a kvalitu produktu. Vyrobené v Taliansku.

Kľúčové vlastnosti pracieho gélu Winn 's Baby 2v1

  • Prací gél Winn 's je 100% biodegradabilný
  • Hypoalergénne zložený í Winni & Johnson Baby 2v1 minimalizuje výskyt alergií
  • Tento produkt nebol testovaný na zvieratách
  • Obal pracieho gélu je recyklovateľný
  • certifikáty SKINECO a vegáni OK potvrdzujú bezpečnosť a kvalitu výrobku Winn 's Baby 2v1

Winn 's

Táto talianska značka je synonymom pre ekologické pracie prostriedky inšpirované prírodou. Tá je tiež rešpektovaná tým, že výrobky nie sú testované na zvieratách, ale "in vitro", teda v skle, čo zaručuje bezpečnosť pre vás a pre zvieratká, na ktorých nie je potrebné nič testovať. výrobky Winni 's obsahujúlen povrchovo aktívne látky rastlinného pôvodu, ktoré nezaťažujú prírodu. Neobsahuje žiadne fosfáty ani bielidlá. Samozrejmosťou je recyklovateľný obal a ľahká biologická vstrebateľnosť.

certifikáty

  • SKINECO - produkt nespôsobuje kožné podráždenie
  • Vegáni OK - výrobok neobsahuje živočíšne zložky a nebol testovaný na zvieratách, výrobok obsahuje prírodné zložky, je testovaný na obsah niklu, kobaltu a chrómu (<0,01 ppm), je vhodný aj pre pranie detskej bielizne, ekzematikov a alergikov. Spĺňa podmienky HACCP

zloženie:
Agua, hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycereth-6 Cocoate, Propylene Glycol, Vegetable Origin, Heptyl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Potassium Cocoate, Glycerín, Sodium Citrate, D-xylopyranose, Oligomeric, C8-10-Alkyl Glycosides, Tetrasodium Glutamate diacetate, Hydroxyacetophenone , Parfum, Glycol Distearate, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Lactid Acid, Lauryl Polyglucose, Propylene Glycol, Decyl Octyl Polyglucose, Protease, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Cellulase, amyláza, Citric Acid, Pectate lyase, Disubstituted Alaninamide, Mannanase

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Na jemnú bielizeň, Na detskú bielizeň
Farba bielizne Na bielu bielizeň
Materiál bielizne Neuvádza sa
Vlastnosti Ekologické, Pre alergikov, Pre citlivú pokožku, S avivážou

Počet praní

Počet praní 16

Objem

Objem 800 ml

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku Prací gél

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  PPR669
Produktové číslo:  8002295034397

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09