Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WINNI´S Gel 750 ml (30 dávok)

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WINNI´S Gel 750 ml (30 dávok)

Winni's Lavastoviglie je úplne biodegradabilný umývací gél, ktorý zbaví špinavý riad všetkých nečistôt a obzvlášť rýchlo si poradí so zvyškami tukov a mastnoty. Gél je parfumovaný citrusovou vôňou a objem 750 ml vystačí na 30 umývacích dávok.

Táto talianska značka je synonymom pre ekologické čistiace prostriedky inšpirované prírodou. Tá je tiež rešpektovaná tým, že produkty nie sú testované na zvieratách, ale "in vitro", teda v skle, čo zaručuje bezpečnosť pre vás a pre zvieratká, na ktorých nie je potrebné nič testovať. Výrobky Winni's obsahujú iba povrchovo aktívne látky rastlinného pôvodu, ktoré nezaťažujú prírodu. Neobsahujú žiadne fosfáty ani bielidlá. Samozrejmosťou je recyklovateľný obal a ľahká biologická vstrebateľnosť. Výrobky Winni's sú ideálne pre náročných používateľov, ktorým nie je ľahostajné prostredie, v ktorom žijú. Výrobky majú certifikáty a spĺňajú najvyššie požiadavky kladené na bezpečnosť a kvalitu produktu. Vyrobené v Taliansku.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kuchyne

Objem

Objem 750 ml

Typ produktu

Typ produktu Gél
Kód:  MYC038
Produktové číslo:  8002295062703

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16