Obnoviť stránku

WINNI´S Ammorbidente 1,52 l (38 praní)

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 3,80 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 3,43 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 3,05 €/balenie

WINNI´S Ammorbidente 1,52 l (38 praní)

Vychutnajte si voňavejšiu bielizeň, ktorá zlepší každý váš deň. Opojná vôňa prestúpi celou vašou skriňou, a vy si tak oblečenie budete radi obliekať stále znovu. Táto ekologická aviváž na bielizeň dokáže aj príjemne zjemniť. Vďaka tomu bude nosenie oveľa pohodlnejšie. Produkt neobsahuje žiadne farbivá ani fosfáty, je 100 % ekologický. Vďaka tomu môžete v tomto prášku vyprať oblečenie pre vašich najmenších. Výrobky Winni's sú ideálne pre náročných používateľov, ktorým nie je ľahostajné prostredie, v ktorom žijú. Výrobky majú certifikáty a spĺňajú najvyššie požiadavky kladené na bezpečnosť a kvalitu produktu. Vyrobené v Taliansku.  

 

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 5 litrov
  • Vystačí až na 142 pracích dávok
  • 100 % biodegradabilné
  • Netestované na zvieratách
  • Obal je recyklovateľný
  • Certifikáty SKINECO a VEGAN OK

Winni's

Táto talianska značka je synonymom pre ekologické čistiace prostriedky inšpirované prírodou. Tá je tiež rešpektovaná tým, že výrobky nie sú testované na zvieratách, ale "in vitro", teda v skle, čo zaručuje bezpečnosť pre vás a pre zvieratká, na ktorých nie je potrebné nič testovať. Výrobky Winni's obsahujú iba povrchovo aktívne látky rastlinného pôvodu, ktoré nezaťažujú prírodu. Neobsahuje žiadne fosfáty ani bielidlá. Samozrejmosťou je recyklovateľný obal a ľahká biologická vstrebateľnosť.

Certifikáty

  • SKINECO – produkt nespôsobuje kožné podráždenie
  • Vegáni OK – výrobok neobsahuje živočíšne zložky a nebol testovaný na zvieratách, výrobok obsahuje prírodné zložky, je testovaný na obsah niklu, kobaltu a chrómu (<0,01 ppm), je vhodný aj na pranie detskej bielizne, ekzematikov a alergikov. Spĺňa podmienky HACCP

Zloženie

voda, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, alcohol, parfum, citric acid, ammonium chloride, polidimetilsilossano

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna

Počet praní

Počet praní 38

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologická

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku Aviváž
Kód:  AVI031
Produktové číslo:  8002295034502

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18