Obnoviť stránku

WILKINSON Darčeková kazeta Xtreme3

WILKINSON Darčeková kazeta Xtreme3

Darčeková kazeta pre mužov WILKINSON SWORD Xtreme3 obsahuje výrobky, ktoré sa špecializujú najmä na citlivú pokožku so sklonom k podráždeniu počas holenia. Holiaci strojček Xtreme3 s 5 náhradnými hlavicami a flexibilnými čepeľami skvele dopĺňa ošetrujúca gélová pena na holenie s upokojujúcim kakaovým maslom a vitamínom E. S darčekovou súpravou WILKINSON dosiahnete precízne oholenie už v priebehu krátkej chvíľky!

Darčeková súprava WILKINSON Xtreme3 a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava WILKINSON Xtreme3 určená pre mužov
  • Obsahuje holiaci strojček s 5 náhradnými hlavicami a penu na holenie
  • Súprava pre starostlivosť o citlivú pokožku počas holenia
  • Holiaci strojček s výkyvnou hlavicou pre oholenie v každom uhle
  • Ošetrujúca pena na holenie pre upokojenie citlivej pokožky

Holiaci strojček WILKINSON Xtreme3

Výkonný holiaci strojček WILKINSON Xtreme3 zaručí dokonalé a pohodlné oholenie najmä citlivej pokožky. Disponuje tromi ultratenkými, flexibilnými čepeľami umiestnenými na výkyvnej hlavici, ktorá sa ľahko prispôsobí obrysom vašej tváre s výsledkom dôkladného odstránenia fúzov. Praktický zvlhčujúci prúžok vyživuje, hydratuje a napína pokožku, čím uľahčuje precízne oholenie. Komfortné držanie holiaceho strojčeka Xtreme3 zaručí profilovaná, plastová rukoväť s pogumovanými prvkami, vďaka ktorej oholíte fúzy v každom uhle.

Pena na holenie WILKINSON PROTECT Sensitive (200 ml)

Pena na holenie WILKINSON PROTECT s gélovou textúrou bola vyvinutá predovšetkým pre upokojenie citlivej pleti so sklonom k podráždeniu počas holenia. Zloženie obohatené o kakaové maslo a vitamín E sa s jemnosťou stará o senzitívnu pokožku bohatou penou a zároveň zaisťuje hladký sklz holiaceho strojčeka.

Aplikácia:
Potrebné množstvo holiacej peny naneste na oblasť tváre a krku. Jemnými ťahmi strojčeka sa ohoľte a zvyšok peny dôkladne opláchnite vlažnou vodou.

Zloženie:
Aqua; Stearic Acid; Glycerin; Triethanolamine; Isobutane; Ceteth-20; Sodium Lauryl Sulfate; Cocamide DEA; Propane; Polyquaternium-7; Theobroma cacao Seed Butter; Potassium Hydroxide; Sodium Silicate; Butane; Dimethicone; Tocopheryl Acetate; Allantoin; Parfum


Kód:  VBAL0707
Produktové číslo:  4027800712762
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17