Obnoviť stránku

WILKINSON Darčeková kazeta Hydro Connect5

WILKINSON Darčeková kazeta Hydro Connect5

Darčeková kazeta pre mužov WILKINSON SWORD Hydro Connect 5 obsahuje výrobky, ktoré sa špecializujú najmä na citlivú pokožku so sklonom k podráždeniu počas holenia. Holiaci strojček Hydro Connect 5 s 5 ultratenkými čepieľkami skvele doplňuje ošetrujúca pena na holenie s hyaluronátom pre hydratáciu pokožky. S darčekovou súpravou WILKINSON dosiahnete precízne oholenie už v priebehu krátkej chvíľky!

Darčeková súprava WILKINSON Hydro Connect 5 a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava WILKINSON Hydro Connect 5 určená pre mužov
  • Obsahuje holiaci strojček s 5 čepieľkami a penu na holenie
  • Súprava pre starostlivosť o citlivú pokožku počas holenia
  • Holiaci strojček s výkyvnou hlavicou pre oholenie fúzov a úpravu fúzov
  • Ošetrujúca pena na holenie pre upokojenie a hydratáciu citlivej pokožky

Holiaci strojček WILKINSON Hydro Connect 5 

Výkonný holiaci strojček WILKINSON Hydro Connect 5 zaručí dokonalé a pohodlné oholenie pokožky s maximálnou ochranou proti podráždeniu. Disponuje piatimi ultratenkými čepieľkami ULTRAGLIDE, ktoré vyhladzujú povrch pokožky a výrazne znižujú riziko podráždenia. 4 čepele s diamantovo-titánovou vrstvou zaisťujú precízne oholenie, zatiaľ čo piata zarovnávacia čepeľ umožňuje štylizovať fúzy a bradu. Výkyvná hlavica holiaceho strojčeka sa ľahko prispôsobí obrysom vašej tváre s výsledkom dôkladného odstránenia fúzov. Praktický, vodou aktivovaný gélový prúžok poskytuje pocit hydratácie ešte ďalšiu hodinu po oholení a zároveň napína pokožku, čím uľahčuje proces holenia s minimálnou mierou podráždenia. Komfortné držanie holiaceho strojčeka Hydro Connect 5 zaručí ergonomicky tvarovaná rukoväť s pogumovanými prvkami. Holiaci strojček WILKINSON je ideálny pre tých, ktorí hľadajú ochranu pokožky pred podráždením, vysoký výkon a kvalitu pri holení. 

Pena na holenie WILKINSON Hydro (250 ml)

Pena na holenie WILKINSON Hydro bola vyvinutá predovšetkým na upokojenie citlivej pleti so sklonom k podráždeniu počas holenia. Zloženie obohatené o hyaluronát sa s jemnosťou stará o senzitívnu pokožku bohatou penou a zároveň zaisťuje hladký sklz holiaceho strojčeka. Prípravky WILKINSON Hydro chránia pokožku počas holenia s výsledkom hladšej a zdravšej kože.

Aplikácia:
Potrebné množstvo holiacej peny naneste na oblasť tváre a krku. Jemnými ťahmi strojčeka sa ohoľte a zvyšok peny dôkladne opláchnite vlažnou vodou.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Triethanonlamine, Isobutane, Ceteth-20, Sodium Lauryl Sulfate, Lauric Acid, Propane, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, PEG14M, Silica, Plyquaternium-7, Laureth-9, Sodium Silicate, Sodium Hyaluranate, Parfum


Kód:  VBAL0705
Produktové číslo:  4027800779925
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09