Obnoviť stránku

WHITE PEARL NanoCare Sensitive 100 g

4,6 106 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,49 €
Pri kúpe 1 ks 6,49 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 6,11 €/ks

WHITE PEARL NanoCare Sensitive 100 g

Veľmi účinná zubná pasta WHITE PEARL NanoCare Sensitive spoľahlivo čistí zuby od zubného povlaku, zvyškov potravy a znižuje citlivosť zubov. Šetrná pasta obsahuje nano striebro, ktoré funguje ako prírodné antibiotikum a eliminuje škodlivé patogény v ústnej dutine. Bohaté prírodné zloženie pasty je maximálne prospešné zubom, ďasnám, ale aj celému organizmu. Čistite si zuby kvalitnou pastou, ktorá vaše zuby ochráni pred zubným kazom.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty WHITE PEARL NanoCare Sensitive

  • Zubná pasta WHITE PEARL NanoCare Sensitive chráni zuby aj ďasná pred poškodením
  • Účinne bráni množeniu škodlivých baktérií
  • Udržuje v ústnej dutine mikroflóru v rovnováhe
  • Odstraňuje zápach z úst, regeneruje ústa a posilňuje ďasná
  • Intenzívne ďasná prekrvuje
  • Funguje ako prírodné antibiotikum
  • Je mimoriadne citlivá k zubom

Nano striebro – pre zdravé a krásne zuby

Zubná pasta pomocou nano striebra ošetrí nielen chrup, ale aj ďasná, celkovo regeneruje ústa a chráni organizmus pred vírusmi, baktériami a plesňami. Udržuje mikroflóru v ústach v rovnováhe, bráni množeniu škodlivých baktérií a odstraňuje tak zápach z úst. Pasta má zvýšený bieliaci účinok a po vyčistení zubov zanechá v ústach príjemnú vôňu mentolu a zeleného čaju. Majte čisté, zdravé a krásne biele zuby!

Zloženie:
Sodium Monofluorophosphate, Silicon Dioxide, Sorbitol, Polyethylene Glycol 1500, Xanthan Gum, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Benzoate, Saccharin Sodium, Xylitol, Tribasic, Calcium Phosphate, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Peppermint Oil, L-Menthol, Silver, Water.

Zloženie

Zloženie:
Monofluórfosforečnan sodný, Silicon Dioxide, Sorbitol, Polyetylén Glycol 1500, Xanthan Gum, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Benzoate, Saccharin Sodium, Xylitol, Tribasic, Calcium Phosphate, Allantoín, Tocopheryl Acetate, Peppermint Oil, L-Mentol, Silver, Water.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 100 ml
Kód:  ZUB660
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594069332995

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14