Obnoviť stránku

WHITE PEARL Bieliace prúžky Charcoal 28 ks

4,0 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

WHITE PEARL Bieliace prúžky Charcoal 28 ks

Zuby môžu rokmi nevzhľadne zažltnúť a stratiť trblietanie. Ak znovu túžite po bieloskvúcom úsmeve, kúpte si bieliace zubné pásky White Pearl Charcoal. V balení nájdete 28 kusov bieliacich pásikov, ktoré obsahujú aktívne uhlie, vďaka čomu sa hodia na okamžité vybielenie predtým, než pôjdete niekam zažiariť. Prúžky Charcoal bielia s maximálnym účinkom aj bez obsahu peroxidu, čím sú šetrné k ďasnám aj zubnej sklovine. Navyše obsahujú kokosový olej, ktorý hydratuje a príjemne vonia.

Kľúčové vlastnosti bieliacich zubných pásikov White Pearl Charcoal

  • Obsahujú aktívne uhlie, ktoré okamžite bieli zuby
  • Prúžky Charcoal redukujú zožltnutie zubov
  • Neobsahujú peroxid a ďalšie agresívne látky
  • Pásiky White Pearl nedráždia ďasná ani zubnú sklovinu
  • Obsahujú kokosový olej, ktorý hydratuje a vonia
  • V balení nájdete 28 kusov pások

Aplikácia:
Roztrhnite vrecúško pozdĺžne a vytiahnite von obidva prúžky nalepené na fólii. Odlepte pásik z fólie a nalepte ho na rad zubov. Prúžky nechajte pôsobiť 30 – 45 minút. Po uplynutí aplikačnej doby prúžky odstráňte a vyhoďte.

Zloženie:
Glycerin, Propylene Glycol, Water, Sodium Bicarbonate, Carbomer, Collulose Gum, Charcoal Powder, PVP, Sodium Hydroxide, Cocs Nucifera (Coconut) Oil.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  ZUB662
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594069333084

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02