Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

WELLA Wellaton 6/45 žiarivá červená 110 ml

4,9 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -22 %
3,89 € 4,99 €

WELLA Wellaton 6/45 žiarivá červená 110 ml

Páči sa vám farbiť si vlasy doma a potešila by vás červená farba? Potom vám odporúčame farbu na vlasy Wella s objemom 110 ml. Krémová farba sa postará o jednoduchú aplikáciu do vlasov. Hovoríme o permanentnej farbe WELLA Wellaton 6/45 žiarivá červená 110 ml, teda sa môžete spoľahnúť na jej dlhú výdrž. Vďaka nej si zafarbíte celú hlavu. Disponuje prírodnými zložkami, vďaka čomu dodá krásny a zdravý vzhľad vlasom.

Významné parametre farby na vlasy WELLA Wellaton 6/45 žiarivá červená 110 ml

  • S touto farbou získate váš obľúbený odtieň vlasov ľahko a rýchlo
  • WELLA Wellaton 6/45 žiarivá červená 110 ml vám zaručí komplexné zafarbenie
  • Červená farba oživí vaše vlasy
  • Permanentná farba dlho drží, nevymýva sa
  • Vlastnosti a zloženie: prírodné zložky či oleje
  • K ľahkému a rýchlemu zafarbeniu vlasov prispieva krémová forma farby
  • Farba na vlasy Wella disponuje objemom 110 ml
  • Podľa radu Wella WELLATON

Zloženie

FARBIACE KRÉM/FARBIACI KRÉM: AQUA/WATER/EAU, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE SE, SODIUM LAURETH SULFATE, AMMONIA, GLYCOL DISTEARATE, LANOLIN ALCOHOL, SODIUM lauryl SULFATE, 2-METYL-5-HYDROXYETYLAMINOPHENOL, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUÉNE, TOLUENE-2,5-DIAMINE SULFATE, P-AMINOPHENOL, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SIRIČITAN SODNÝ, Ascorbic ACID, PARFUM/Fragrance, 4-AMINO-M-CRESOL, SODIUM HYDROXIDE, 1-HYDROXYETHYL 4,5-DIAMINO PYRAZOLE SULFATE, DISODIUM EDTA, 1-NAPHTHOL, 2-AMINO-6-CHLORO-4-NITROPHENOL, CITRIC ACID, TOCOPHEROL. VYVÍJACIE EMULZIE/VÝVOJOVÁ EMULZIA: AQUA/WATER/EAU, HYDROGEN PEROXIDE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM lauryl SULFATE, SALICYLIC ACID, FOSFOREČNAN DISODNÝ, PHOSPHORIC ACID, DISODIUM PYROPHOSPHATE, SODIUM STANNATE, ETIDRONIC ACID HYDRATAČNÁ KÚRA S ARGANOVÝM OLEJOM/HYDRATAČNÁ KÚRA S ARGANOVÝM OLEJOM: AQUA/WATER/EAU, BIS-HYDROXY/METHOXY AMODIMETHICONE, STEARYL ALCOHOL, CETYL ALKOHOL, STEARAMIDOPROPYL DIMETYLAMÍN, GLUTAMIC ACID, PARFUM/Fragrance, BENZYL ALCOHOL, CITRIC ACID, BENZYL BENZOATE, HISTIDINE, EDTA, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SODIUM CHLORIDE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, MAGNÉSIUM NITRATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLISOTHIAZOLINONE

Parametre a špecifikácia

Podľa radu

Podľa radu Wella WELLATON

Odtien

Odtieň Červená

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Permanentná
Metóda farbenia Komplexné zafarbenie
Vlastnosti a zloženie Prírodné zložky či oleje
Forma farby Krémová
Obsah balenia Rukavice, Vlasová výživa, Návod

Objem

Objem 110 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Starnúce a šedivejúce

Typ

Typ produktu Farba
Kód:  KSVL8118
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4064666715117

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18