Obnoviť stránku

WELLA PROFESSIONALS Nutricurls Curlixir Curls 150 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WELLA PROFESSIONALS Nutricurls Curlixir Curls 150 ml

Bezoplachový balzam na vlasy pre ženy WELLA PROFESSIONALS Nutricurls Curlixir Curls predstavuje špičkový vlasový prípravok na starostlivosť o vlnité a kučeravé vlasy. Vyživuje, hydratuje a regeneruje, dostane vaše neposlušné kučeravé vlasy pod kontrolu a zlepší ich ovládateľnosť. Kadere získajú prirodzenú dynamiku, budú lesklé a pružné. Jeho unikátna bezoplachová formula vlasy nezaťažuje, preniká priamo do vlasových vlákien a veľmi ľahko sa aplikuje. Ošetruje najmä prostredníctvom NOURISH-IN komplexu – starostlivosť v troch intenzitách. Čím sú vlasy kučeravejšie, tým intenzívnejšiu starostlivosť potrebujú. Ak pred jeho aplikáciou umyjete vlasy šampónom z rovnakej série, výsledok bude dokonalý.

Kľúčové vlastnosti balzamu na vlasy WELLA PROFESSIONALS Nutricurls Curlixir Curls 150 ml

  • Kvalitný vlasový bezoplachový balzam na vlnité a kučeravé vlasy
  • Vlasy hĺbkovo vyživuje, hydratuje a regeneruje
  • Balzam WELLA PROFESSIONALS Nutricurls Curlixir Curls pre prirodzenú dynamiku vašich vlasov
  • Bezoplachová formula vlasy nezaťažuje a preniká priamo do vlasových vlákien
  • Ošetruje najmä prostredníctvom výživného NOURISHING-IN komplexu
  • WELLA PROFESSIONALS Nutricurls Curlixir Curls dostane vaše neposlušné vlasy pod kontrolu

Aktívne látky:
NOURISH-IN komplex – čím sú vlasy vlnitejšie a kučeravejšie, tým viac výživy potrebujú, silný výživný účinok 3.
Výťažky z pšeničných otrúb – hydratačné, regeneračné a antioxidačné účinky. Podporujú elastickosť vlasov a chránia ich pred pôsobením UV žiarenia.
Jojobový olej – zacelí poškodené vlasy, dodá im jemnosť, hebkosť, prirodzený lesk.
Vitamín E – stimulácia vlasových korienkov, zabezpečuje rast pevných a zdravých vlasov.

Použitie:
Naneste bezoplachový balzam na dĺžky a na končeky vlhkých alebo suchých vlasov. Neoplachujte, potom rozčešte a upravte ako obvykle.

Typ vlasov:
Prípravok je vhodný na vlnité a kučeravé vlasy
Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, PVP, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydroxyethylcellulose, Cetearyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Cetyl Alcohol, Methyl Gluceth-20, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Imidazolidinyl Urea, Polysorbate 60, Methylparaben, Amodimethicone, Propylparaben, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract, Disodium EDTA, Stearalkonium Chloride, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Propylene Glycol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Tetrasodium EDTA, Limonene, Geraniol, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Citronellol, Citric Acid, Alcohol Denat., Camellia Sinensis Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Cetearyl Nonanoate, Ascorbyl Palmitate, Ethylhexyl Isononanoate, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Linoleic Acid, Tocopherol, Ethylparaben, Butylparaben, Camellia Oleifera Seed Oil.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Vlnité a kučeravé

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová
Kód:  VLS1228
Produktové číslo:  3614228800747

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13