Obnoviť stránku

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brillance Color Protection Shampoo Fine 300 ml

5 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brillance Color Protection Shampoo Fine 300 ml

Doprajte náležitú starostlivosť vašim farbeným a odfarbovaným vlasom so šampónom Wella Professionals Invigo Color Brilliance, ktorý dodá vašim vlasom hebkosť a prirodzený lesk. Účinne umýva vlasy, ale nevymýva súčasne farbu. Farebné pigmenty šampón Wella Professionals Invigo Color Brilliance uzamyká vo vlasovom vlákne vďaka zloženiu s limetkovým kaviárom a vitamínom E. Vaše vlasy budú navyše neodolateľne žiariť.

Šampón WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brillance Color Protection Shampoo Fine 300 ml

Kľúčové vlastnosti šampónu Wella Professionals Invigo Color Brilliance

  • Šampón na šetrné umývanie poškodených farbených vlasov
  • Limetkový kaviár na podporu lesku vlasov
  • Vitamín E reguluje oxidačný proces po farbení a bráni tak skresleniu farby
  • Technológia Metal Purifer eliminuje kovy obsiahnuté vo vode

Šetrné umývanie farbených vlasov

Šampón Invigo Color Brillance Color Protection Shampoo Fine vďaka obsahu limetkového kaviáru a vitamínu E uzamyká farebné pigmenty vo vlasovom vlákne a dodáva farbe žiarivosť. Chráni vlasy pred poškodením, pretože sú jeho súčasťou antioxidanty. Technológia Metal Purifier eliminuje kovy obsiahnuté vo vode, chráni tak pred poškodením vplyvom voľných radikálov.

Šampón WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brillance Color Protection Shampoo Fine 300 ml

Použitie

Naneste šampón Wella Professionals do mokrých vlasov, napeňte a potom dôkladne opláchnite. Pokiaľ chcete dosiahnuť tie najlepšie výsledky, používajte tiež kondicionér a masku na vlasy Color Brillance.

Šampón WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brillance Color Protection Shampoo Fine 300 ml

Rad Wella Professionals Invigo Color Brilliance

Invigo Color Brilliance je rad určený na starostlivosť o farbené a odfarbované vlasy. Vďaka obsahu limetkového kaviáru a vitamínu E vlasy vyživuje a chráni ich farbu pred oxidáciou a vymývaním. Nechýba ani technológia Metal Purifier na ochranu pred voľnými radikálmi.

Šampón WELLA PROFESSIONALS Invigo Color Brillance Color Protection Shampoo Fine 300 ml

Zloženie

Aqua/Water/Eau, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerín, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium EDTA, Sodium Chloride, Limonene, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Metylparabén, Glyoxylic Acid, Sodium Hydroxide, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydrochloric Acid, Výťažok z plodov Microcitrus Australasica, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Sodium Citrate, Methylisothiazolinone, Sodium Xylenesulfonate.

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratácia, Ochrana

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné

Objem

Objem 300 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL7780
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4064666339221

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08