Obnoviť stránku

WELLA PROFESSIONALS Colormotion+ Color Protection Shampoo 250 ml

Garancia najlepšej ceny
9,40 €

WELLA PROFESSIONALS Colormotion+ Color Protection Shampoo 250 ml

Doprajte náležitú starostlivosť vašim farbeným a odfarbovaným vlasom so šampónom Wella Professionals Color Motion+, ktorý dodá vašim vlasom prirodzený lesk a zabráni vymývaniu farby až počas 8 týždňov. Pýši sa totiž jedinečným zložením, vyhladzuje kutikulu vlasového vlákna a uzamyká tak farebné molekuly. S Wella Professionals Color Motion+ Color Protection Shampoo budú vaše vlasy žiariť.

Šampón WELLA PROFESSIONALS Colormotion+ Color Protection Shampoo 250 ml

Kľúčové vlastnosti šampónu Wella Professionals Color Motion+

  • Šampón určený na farbené a odfarbované vlasy
  • Šetrné umývanie poškodených farbených vlasov
  • Vyhladzuje kutikulu vlasového vlákna
  • Zachováva žiarivosť farby až na 8 týždňov (pri používaní masky Color Motion+)
  • Chráni vlasy pred poškodením
  • Regenerácia vďaka zloženiu s Wellaplex Bonding Agent
  • Technológia Metal Purifer eliminuje kovy obsiahnuté vo vode

Šetrné umývanie farbených vlasov

Šampón Wella Professionals Color Motion+ vyhladzuje kutikulu vlasového vlákna, uzamyká tak farebné molekuly a zachováva žiarivosť farby až na 8 týždňov. Chráni vlasy pred poškodením, pretože sú jeho súčasťou antioxidanty. Komplex Wellaplex Bonding Agent pomáha obnovovať porušené vlasové väzby a vlasy regeneruje. Technológia Metal Purifier naproti tomu eliminuje kovy obsiahnuté vo vode.

Šampón WELLA PROFESSIONALS Colormotion+ Color Protection Shampoo 250 ml

Použitie

Naneste šampón Wella Professionals Color Motion+ do mokrých vlasov, napeňte a potom dôkladne opláchnite. Počas jedného umývania šampón znovu nenanášajte. Ak chcete dosiahnuť tie najlepšie výsledky, používajte tiež kondicionér a masku na vlasy Color Motion+.

Šampón WELLA PROFESSIONALS Colormotion+ Color Protection Shampoo 250 ml

Rad Wella Professionals Color Motion+

Špeciálny rad ColorMotion+ je navrhnutý na vlasy poškodené farbením. Každý výrobok z tohto radu poskytne vašim vlasom pevnosť a ochranu farby. Vďaka technológii Metal Purifier a WellaPlex Bonding Agent sú vlasy optimálne chránené a regenerované po farbení. Po použití ColorMotion+ vlasy získajú krásny lesk a optimálne podmienky na ich úpravu.

Šampón WELLA PROFESSIONALS Colormotion+ Color Protection Shampoo 250 ml

Zloženie

Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Xylenesulfonate, Parfum/Fragrance, Polyquaternium-10, Panthenol, Sodium Benzoate, Tocopheryl Acetate, Salicylic Acid, Citric Acid, Disodium EDTA, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Metylparabén, Histidine, Glyoxylic Acid, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Sodium Chloride, Sodium Citrate.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hĺbkové čistenie, Ochrana

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Poškodené, Blond

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL7789
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4064666337562

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18