Obnoviť stránku

WELEDA Zimné okúzlenie Súprava 230 ml

Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
11,12 €
13,90 €

WELEDA Zimné okúzlenie Súprava 230 ml

Na vianočnú náladu je tu pre vás pripravená súprava kozmetiky WELEDA Zimné okúzlenie. Tento set vás zahreje vôňou badiánu, vanilky a citrónu. Obsahuje sprchový krém a regeneračný krém na ruky. Sada je zahalená do sviatočnej vône a prináša vám omladenie, upokojenie a pohodu. Vyznačuje sa 100 % prírodnou vôňou. Set WELEDA Zimné okúzlenie je vhodný na suchú a drsnú pokožku, ktorú dokáže chrániť pred stratou vlhkosti a zanechá ju zamatovo hebkú. Kombinuje v sebe bambucké maslo, olej zo semienok granátového jablka a sezamového oleja. Táto BIO kozmetika dodržuje etické princípy pri získavaní surovín.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady WELEDA Zimné okúzlenie

  • Sada kozmetiky WELEDA Zimné okúzlenie obsahuje sprchový krém a regeneračný krém na ruky
  • Vyznačuje sa vôňou badiánu, vanilky a citrónu
  • Prinesie vám omladenie, upokojenie a pohodu
  • Má 100 % prírodnú vôňu
  • Kozmetika WELEDA Zimné okúzlenie je vhodná na suchú a drsnú pokožku
  • Kombinuje v sebe bambucké maslo, olej zo semienok granátového jablka a sezamového oleja

Obsah súpravy:
Sprchový krém 200 ml
Krém na ruky 30 ml

Zloženie

Aróma Shower Comfort: Voda, Slnečnicový olej, Coco-glukozid, Alkohol, Disodium cocoyl glutamate, Glycerín, Vôňa⭑, Karagenán, Kyselina mliečna, Sodium Cocoyl Glutamate, Xantánová guma, Limonén⭑, Linalol⭑, Geraniol⭑, Citral⭑, Eugenol⭑ * z prírodných éterických olejov Krém na ruky Comfort: Eugenol⭑ * z prírodných éterických olejov Krém na ruky Comfort:6 Sezamový olej, Aróma Shower Comfort:9 Eugenol⭑ * z prírodných éterických olejov Krém na ruky Comfort:1 Glyceryl Stearate SE, Bambucké maslo, Nezmydelniteľný podiel olivového oleja, Olej zo semien granátového jablka, Extrakt zo semien prosa, Aróma Shower Comfort:6 Kyselina stearová, Kyselina palmitová, Vôňa, Limonen, Linalol, Benzylbenzoát, Geraniol, Citral, Eugenol

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Objem

Objem 230 ml

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Krém na ruky, Sprchový krém
Kód:  VBAL8924
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590129007766
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12