Obnoviť stránku

WELEDA Tónujúci balzam na pery nude 10 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WELEDA Tónujúci balzam na pery nude 10 ml

Tónující balzam WELEDA Nude zafarbí vaše pery do jemného telového odtieňa a navyše im poskytne šetrnú starostlivosť. V jeho zložení nájdete výživný ricínový, jojobový a olivový olej. Pery nádherne vyživia a hydratujú do hĺbky. Zároveň sa postarajú o regeneráciu drobných praskliniek či iného poškodenia. Bambucké maslo zanechá pokožku vláčnu a hebkú. Rastlinný vosk obsiahnutý v balzame WELEDA vytvorí na perách ochrannú lipidovú vrstvu.

Kľúčové vlastnosti balzamu na pery WELEDA Nude

  • Tónovací balzam zafarbí pery do jemne telového odtieňa
  • Regeneruje a rozmaznáva pery
  • Obsahuje ricínový, jojobový a olivový olej
  • Bambucké maslo a prírodný vosk vytvára ochrannú vrstvu
  • Praktický aplikátor zaistí rovnomerné nanášanie balzamu WELEDA

Starostlivosť a líčenie v jednom

Balzam WELEDA dodá vašim perám decentný nádych v telovom odtieni, ktorý zjednotí farbu pier a navyše je univerzálny, je vhodný pre každého a ku každej príležitosti. Vyčaruje tak prirodzené líčenie, ktoré oceníte najmä v lete. Pery budú lesklé a šťavnaté. Vďaka prírodnému zloženiu ich balzam nijako nedráždi ani nezaťažuje. Hygienický aplikátor vám pomôže naniesť tónovací balzam WELEDA rovnomerne a ľahko.

Použitie:
Aplikujte na pery malé množstvo balzamu a rozotrite.

Zloženie:
Ricínový olej, Olivový olej, Jojobový olej, Vosk zo semien slnečnice, Hydrogenovaný ricínový olej, Polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearát, Sľuda (Cl 77019), Bambucké maslo, Oxidy železa (Cl 77491), Oxid titaničitý (Cl 77891), Vôňa*, Citronelol*, Benzyl Alkohol*, Geraniol*, Eugenol*, Farnesol*.
*Z prírodných éterických olejov

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 10 g (0,01 kg)

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia, Tónovací
Kód:  KSPL2204
Produktové číslo:  4001638094740
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04