Obnoviť stránku

WELEDA Sprchový krém a šampón Veselá limetka 2 v 1 150 ml

4,9 7 hodnotení
6,89 €

WELEDA Sprchový krém a šampón Veselá limetka 2 v 1 150 ml

Detská pokožka si vyžaduje špeciálnu a extra jemnú starostlivosť. Tú vám zaručí detský sprchový krém a šampón Veselá limetka 2 v 1 od značky WELEDA. Krémovú umývaciu emulziu s osviežujúcou vôňou limetky môžete použiť na umývanie tela i vlasov, je totiž šetrná nielen k pokožke, ale aj k očiam. Emulzia vyrobená z čisto prírodných surovín s BIO sezamovým olejom vyživuje pokožku a zachováva jej vlhkosť v prirodzenej rovnováhe. Sprchový krém môžete využiť nielen pri sprchovaní, ale aj pri kúpeli. Stačí pridať pár kvapiek do vody a môžete si užiť príjemne voňavý kúpeľ. 

Kľúčové vlastnosti sprchovacieho krému a šampónu WELEDA Veselá limetka 2 v 1 150 ml

  • Sprchový krém a šampón značky WELEDA
  • S vôňou osviežujúcej limetky
  • Na umývanie tela i vlasov
  • Z čisto prírodných surovín
  • Vhodné pre vegánov
  • Sprchový krém je dermatologicky testovaný
  • Pre deti od 3 rokov veku

Nositeľ certifikátu NATRUE

Sprchový krém a šampón WELEDA Veselá limetka 2 v 1 sa ako čisto prírodný a BIO kozmetika pýši certifikátom NATRUE. Neobsahuje žiadne syntetické konzervanty, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy. Certifikovaná prírodná kozmetika WELEDA je vhodná aj pre vegánov. 

Použitie

Prípravok je určený na sprchovanie alebo v kúpeli. Pri sprchovaní naneste pár kvapiek na pokožku a do vlasov, jemne vmasírujte a následne opláchnite vodou. Ak si chcete užiť voňavý kúpeľ, pridajte pár kvapiek emulzie do vody vo vani. 

Zloženie emulzie WELEDA Veselá limetka 2 v 1

Voda, sezamový olej, glycerín, coco-glukozid, alkohol, cocoyl glutamát sodný, karagénan, olej kôry limety, extrakt kvetov nechtíka lekárskeho, xantanová guma, kyselina mliečna, cocoyl glutamát sodný a z prírodných éterických olejov - vôňa, limonén, linalool, benzyl, benzoát, citral. 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Typ pokožky

Typ pokožky Citlivá (sensitive)

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti 2 v 1, Prírodné zloženie, Bez farbív, Nevysušuje pokožku

Balenie

Balenie Klasické
Kód:  KSTE783
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4001638075107
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06