Obnoviť stránku

WELEDA Skin Food potešenie Súprava 230 ml

Garancia najlepšej ceny
13,90 €

WELEDA Skin Food potešenie Súprava 230 ml

Hľadáte, aký darček by urobil radosť vašim blízkym? Stavte na darčekovú kozmetickú súpravu Weleda Skin Food potešenie, ktorá obsahuje dva najobľúbenejšie produkty z tejto série: multifunkčný krém a telové mlieko. Multifunkčný krém je ideálny na suchú a hrubú pokožku na tvári, lakťoch, nohách aj rukách. Obsahuje oleje, včelí vosk, extrakt z fialky trojfarebnej, nechtíka a harmančeka. Telové mlieko intenzívne vyživí suchú aj veľmi suchú pokožku. Jedinečné zloženie je s obsahom rastlinného oleja, nechtíka aj fialky. Je samozrejmosťou, že súprava Weleda Skin Food potešenie je 100 % prírodná, BIO a pri jej výrobe boli dodržané etické princípy získavania surovín.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Weleda Skin Food potešenie

  • Darčeková súprava Weleda Skin Food potešenie obsahuje multifunkčný krém a telové mlieko
  • Krém je ideálny na suchú a hrubú pokožku na tvári, lakťoch, rukách a nohách
  • Obsahuje oleje, včelí vosk, extrakt z fialky trojfarebnej, nechtík a harmanček
  • Telové mlieko vyživí suchú aj veľmi suchú pokožku
  • Jedinečné zloženie s obsahom rastlinného oleja, nechtíka aj fialky
  • Súprava Weleda je 100 % prírodná a BIO
  • Pri výrobe boli dodržané etické princípy získavania surovín

Obsah súpravy:
Multifunkčný krém Weleda Skin Food 30 ml
Telové mlieko Weleda Skin Food 200 ml

Zloženie

Skin Food: Voda, slnečnicový olej, lanolín, mandľový olej, biely včelí vosk, alkohol, polyglyceryl-3 polyricinoleát, glycerín, limonén*, sirôtkový extrakt, parfum*, hydrolyzovaný včelí vosk, sorbitan olivát, extrakt z listov rozmarínu, extrakt z kvetov harmančeka lekárskeho, extrakt z kvetov nechtíka lekárskeho, arginín, síran zinočnatý, linalol*, geraniol *, citral*, kumarín* * z prírodných éterických olejov Skin Food Body lotion: extrakt z kvetov nechtíka lekárskeho,1 kumarín* * z prírodných éterických olejov Skin Food Body lotion:4 kaprylové/kaprínové triglyceridy, extrakt z kvetov harmančeka lekárskeho,7 safflorový olej (olej zo svetlice farbiarskej), extrakt z kvetov harmančeka lekárskeho,8 glyceryl stearát citrát, betaine, bambucké maslo, tapiokový škrob, kyselina stearová, kyselina palmitová, extrakt z kvetov harmančeka lekárskeho,0 extrakt z listov rozmarínu lekárskeho, Skin Food:8 extrakt z fialky trojfarebnej, Skin Food:9 xantánová guma, tokoferol, kyselina mliečna, glyceryl kaprylát, parfém*, limonene *, linalool*, benzyl benzoate*, benzyl cinnamate*, geraniol* * Z esenciálnych olejov/rastlinných extraktov Organické

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Regeneračný, Vyživujúci
Špecifikácia Bio, Prírodné

Problémy

Problémy Na veľmi suchú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Objem

Objem 230 ml

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Telové mlieko, Telový krém
Kód:  VBAL8922
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590129007742
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09