Obnoviť stránku

WELEDA Rakytníkový pesticiový olej 100 ml

Garancia najlepšej ceny
15,90 €

WELEDA Rakytníkový pesticiový olej 100 ml

Skrášľujúci, ošetrujúci a ochranný olej, ktorý dodá vašej pokožke vitalitu, energiu, hydratáciu a výživu. Jedinečné zloženie je vhodné pre každodennú starostlivosť a oceníte ho najmä, ak máte pokožku so sklonom k vysúšaniu, podráždeniu alebo predčasnému starnutiu. Okamžite po aplikácii bude vaša pokožka krásne hebká, jemná, vláčna a viditeľne rozjasnená a omladená.

Kľúčové vlastnosti Telového oleja WELEDA

  • Hĺbkovo hydratuje a vyživuje
  • Redukuje vrásky
  • Obnovuje pružnosť a vláčnosť
  • Poskytuje pokožke neuveriteľný komfort
  • Je vhodný aj k masážam
  • Je nositeľom certifikátu NATRUE

Intenzívna hydratácia, výživa a regenerácia

Weleda Rakytníkový ošetrujúci olej poskytuje pokožke celého tela dokonalý komfort a intenzívnu hydratáciu, výživu a regeneráciu. Vďaka prirodzenému obsahu vitamínov a nenasýtených mastných kyselín spomaľuje starnutie pokožky a obnovuje jej elasticitu, hebkosť a vitalitu. Olej sa perfektne hodí ako na každodenné používanie, tak k jemným masážam. Ide o certifikovanú prírodnú kozmetiku, čiže obsahuje iba čisté prírodné suroviny.

Aktívne látky

  • Rakytníkový a sezamový olej – podporujú prirodzenú obranyschopnosť a imunitný systém, hĺbkovo hydratujú a vyživujú, zvyšujú elasticitu a prekrvenie, podporujú regeneráciu buniek, majú prirodzené ochranné filtre proti UV lúčom, redukujú hĺbku vrások, zmierňujú podráždenie, prepožičiavajú pokožke viditeľne mladší vzhľad a celkovo udržujú jej normálny stav.

Použitie

Podľa potreby, najlepšie po kúpeli alebo umývaní, naneste malé množstvo oleja do dlaní a pomocou krúživých pohybov smerom k srdcu ľahko vmasírujte do ešte vlhkej pokožky. Olej má vďaka obsahu provitamínu A zlato-oranžovú farbu, preto vždy odporúčame použiť len také množstvo oleja, ktoré pokožka bez zvyšku vstrebe! Olej je vhodný pre každodenné použitie. Udržujte uzáver aj závity na fľaštičke v čistote!

Zloženie

Sezamový olej, rakytníkový olej, parfum, Limonén, linalol, citronelol, benzyl benzoát, benzyl salicylát, geraniol, citral, farnesol

Certifikácia NATRUE

Tento výrobok obsahuje viac ako 95 % zložiek organického pôvodu, a preto získal certifikáciu NATRUE, čo je medzinárodná nezisková organizácia so sídlom v Bruseli. Jej hlavným cieľom je zachovať a garantovať vysoké nároky na výrobcu prírodnej kozmetiky a biokozmetiky a zároveň transparentne informovať spotrebiteľov o zložení prírodných prípravkov. Certifikácia NATRUE garantuje, že výrobok spĺňa najprísnejšie kritériá pre prírodnú kozmetiku.

Kritériá pre získanie certifikácie

  • Všetky zložky sú prírodné alebo dokonca prírodné v biokvalite
  • Prírodné suroviny sú spracované len schválenými výrobnými postupmi
  • Postupy výrobcu sú šetrné k životnému prostrediu
  • Neobsahuje syntetickú parfumáciu ani farbivá
  • Neobsahuje látky vyrobené z ropy, silikónové oleje a ich deriváty
  • Neobsahuje geneticky modifikované zložky (podľa predpisov EÚ)
  • Ani rastlinné suroviny ani produkt neboli ožarovať
  • Produkt nebol testovaný na zvieratách

Zloženie

SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL, FRAGRANCE (PARFUM), LIMONENE, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRAL, Farnesol

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Masážny, Regeneračný, Vyživujúci
Špecifikácia Prírodné

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, S prírodnými olejmi

Objem

Objem 100 ml

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  KSTE0690
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4001638099950
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09