Obnoviť stránku

WELEDA Nechtíkové ošetrujúce mlieko 200 ml

4,0 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

WELEDA Nechtíkové ošetrujúce mlieko 200 ml

Detská pokožka si vyžaduje špeciálnu a extra jemnú starostlivosť. Tú vám zaručí detské nechtíkové ošetrujúce mlieko značky WELEDA. Ošetrujúce mlieko podporuje prirodzené funkcie pokožky. BIO sezamový a mandľový olej dodáva pokožke hydratáciu, výťažok z nechtíka lekárskeho má upokojujúce a hojivé účinky. Prírodné éterické oleje navyše mlieku dodávajú príjemnú vôňu. Mlieko je dermatologicky testované a dobre ho znášajú aj deti s vysoko citlivou pokožkou či atopickým ekzémom. Ošetrujúce mlieko WELEDA môžete používať od prvého dňa života dieťaťa. 

Kľúčové vlastnosti detského nechtíkového ošetrujúceho mlieka WELEDA 200 ml

  • Detské ošetrujúce mlieko značky WELEDA
  • Hydratuje a chráni pokožku
  • Z čisto prírodných surovín
  • Vhodné pre vegánov
  • Mlieko je dermatologicky testované
  • Pre deti od narodenia

Nositeľ certifikátu NATRUE

Nechtíkové ošetrujúce mlieko WELEDA sa ako čisto prírodná a BIO kozmetika pýši certifikátom NATRUE. Neobsahuje žiadne syntetické konzervanty, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy. Certifikovaná prírodná kozmetika WELEDA je vhodná aj pre vegánov. 

Použitie

Mlieko po kúpeli či umytí nanesieme na pokožku tela a jemne rozotrieme. Ošetrujúce mlieko WELEDA môžu používať aj dospelí s citlivou pokožkou. 

Zloženie nechtíkového ošetrujúceho mlieka WELEDA

Voda, sezamový olej, mandľový olej, glycerín, alkohol, glyceryl stearát SE, cetearyl glukozid, hydrogenované coco glyceridy, extrakt z nechtíka lekárskeho, extrakt z kvetov rumančeka lekárskeho, biely včelí vosk, kakaové maslo, xantanová guma, glyceryl kaprylát a z prírodných éterických olejov – parfém, limonén, linalol, geraniol, citral. 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Účinné látky

Účinné látky Zmes prírodných olejov, Nechtík lekársky

Typ produktu

Typ produktu Krém

Účinok

Účinok Hydratácia a výživa

Typ pokožky

Typ pokožky Normálna, Citlivá (sensitive), Suchá

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním
Kód:  KSTE782
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4001638096539
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02