Obnoviť stránku

WELEDA Citrusový osviežujúci olej 100 ml

4,8 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

WELEDA Citrusový osviežujúci olej 100 ml

Telový olej WELEDA Citrusový osviežujúci olej s mandľovým olejom je veľmi ľahký olej pre osviežujúcu masáž na každodenné použitie. Dokáže perfektne uvoľniť svalové napätie a dokonale pokožku stimuluje a osviežuje. Jemná nevtieravá vôňa telového oleja z citrusov pôsobí na vaše zmysly osviežujúcim dojmom a uvoľňuje vnútorné napätie nazhromaždené počas dňa. Dodajte si každý deň potrebnú dávku sviežosti!
Olej prepožičiava pokožke jemnosť a zamatovú hebkosť. Nanáša sa v potrebnom množstve na čistú pokožku tela a ľahko sa pomocou krúživých pohybov vmasíruje do pokožky. Ideálne je olej vtierať ešte do vlhkej pokožky po kúpeli. Pre jednoduchšie použitie je možné ho pridať priamo do vodného kúpeľa. Tento stimulujúci olej je obzvlášť vhodný na celkové povzbudenie po hektickom dni či po veľkom psychickom vypätí.
Bohaté prírodné zloženie obsahuje mandľový olej s vysokým podielom nenasýtených mastných kyselín, citrónovou silicou a parfumom z prírodných éterických olejov. Mali ste naozaj ťažký deň a túžite po osviežení? Doprajte si prírodný olej od Weledy, votrite ho do pokožky alebo si olej pridajte do svojho relaxačného kúpeľa! Príjemná vôňa vás bude príjemne uvoľňovať a osvieži sa tak nielen vaše telo, ale aj vašej myseľ. Prípravok bol ocenený v prestížnom nemeckom spotrebiteľskom časopise Öko-Test č.19/1996 známkou veľmi dobrý. Hýčkajte svoju pleť kvalitným prírodným olejom!
Aktívne látky:
  • Mandľový olej pokožku zvláčňuje a dodáva jej potrebnú energiu.
  • Citrónová silica vašu pokožku nádherne prevonia.
  • Éterický olej uvoľňuje a upokojuje svalové napätie aj pokožku.

Typ pokožky:
Pre všetky druhy pokožky, najmä pre suchú.
Použitie:
Po kúpeli či umývaní olej nanesieme na plochy dlaní a pomocou krúživých pohybov (vždy smerom k srdcu) vtierame do ešte vlhkej pokožky.
Odporúčanie:
Udržujte uzáver a závity na fľaštičke čisté, aby nedošlo k znehodnoteniu oleja.
Objem:
100 ml

Zloženie

S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Vlastnosti

Účinok Regeneračný
Špecifikácia Prírodné
Rad Citrusový

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi, S prírodnými zložkami

Objem

Objem 100 ml

Vlastnosti

Vlastnosti Spevňujúci

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  KSTE0344
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4001638500845
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07