Obnoviť stránku

WELEDA Čistiaca pleťová voda 100 ml

5 1 hodnotení
11,90 €

WELEDA Čistiaca pleťová voda 100 ml

Osviežujúca a tonizujúca pleťová voda WELEDA je prípravkom, ktorý sa bude pravidelne starať o vašu pleť. Základ tvoria výťažky z vilínu virginského, ktorý sťahuje a zjemňuje póry a čistí tak pokožku do hĺbky. Spoločne s listami divokej ruže a obsahom prírodných éterických olejov pleť upokojujú, pestujú a rozjasňujú. Čistiaca pleťová voda WELEDA s ľahkou, sviežou vôňou citrónovej šťavy skrátka zdokonaľuje všetky typy pleti. Vhodné pre vegánov.

Pleťová voda WELEDA a jej vlastnosti

  • Pleťová voda WELEDA v BIO kvalite
  • Tonizuje pleť a čistí pokožku do hĺbky
  • Obsahuje výťažky Vilínu virginského a listov divokej ruže
  • Zjemňuje a sťahuje póry
  • Pleť pestuje, upokojuje a rozjasňuje
  • Prírodné éterické oleje dodávajú sviežu vôňu
  • Čistiaca pleťová voda je učená pre všetky vekové kategórie

Aplikácia:
Pleťovú čistiacu vodu nanášajte vlhkým kozmetickým tampónom na tvár, krk aj dekolt. Vyhnite sa očnému okoliu. Používajte ráno a večer. Pred použitím dôkladne pretrepte.

Zloženie:
voda, alkohol, extrakt z listov rosa moschata, destilát z vilínu virginského, extrakt z plodov citrónu, parfum*, limonén*, linalol*, geraniol*, citral*

* z prírodných éterických olejov

Prírodná kozmetika WELEDA

Certifikovaná prírodná kozmetika WELEDA je vyrábaná s láskou a rešpektom k prírode. Neobsahuje žiadne syntetické konzervanty, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy. Je nositeľkou certifikátu Natrum garancia najvyššej kvality čisto prírodnej kozmetiky a BIO kozmetiky.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna
Kód:  KSPL2207
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4001638095709
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17