Obnoviť stránku

WC MEISTER Wald 45 g

4,7 84 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
1,19 €

WC MEISTER Wald 45 g

Čistiaci záves na toaletnú misu WC Meister Aktiv Kraft s lesnou vôňou dezinfikuje, osviežuje, zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa, neobsahuje fosfáty a príjemne vonia. Jednoducho zaveste WC Meister Aktiv Kraft s lesnou vôňou za okraj toalety smerom dovnútra. S aktívnou penou.

Kľúčové vlastnosti závesného WC bloku Meister Aktiv Kraft s lesnou vôňou

  • WC Meister zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa
  • Čistí, vonia a dezinfikuje WC
  • Blok WC Meister je určený na zavesenie do toaletnej misy
  • S aktívnou penou
  • Závesný WC blok Meister neobsahuje fosfáty
  • S lesnou vôňou

Bezpečnostné upozornenie:
Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Obsahuje Cineol. Môže vyvolať alergickú reakciu. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte pri sebe obal alebo štítok výrobku. Pri styku s pokožkou: umyte zasiahnuté miestoväčším množstvom vody a mydlom. Pri zasiahnutí očí: niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak ich možno ľahko vybrať. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára.

Zloženie:
15 % alebo viac, ale menej ako 30 % aniónové povrchovo aktívne látky; 5 % alebo viac, ale menej ako 15 % neiónové povrchovo aktívne látky; parfumy

Zloženie

15 % alebo viac, ale menej ako 30 % aniónovej povrchovo aktívnej látky; 5 % alebo viac, ale menej ako 15 % neiónovej povrchovo aktívnej látky; parfumy; COUMARIN; LIMONENE; CITRAL

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na toalety

Typ výrobku

Typ výrobku Bloky

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné
Obsah chlóru Bez chlóru

Hmotnosť

Hmotnosť 0,05 kg

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Typ

Typ Pevný
Kód:  CIS586
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4260418930931

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19