Obnoviť stránku

VUUDH Bangkok 50 g

VUUDH Bangkok 50 g

Prevoňajte svoj domov, auto, skriňu či kabelku vonným vreckom VUUDH Bangkok 50g, ktorý okrem upokojujúcej vône Siamského jazmínu zaujme aj nevšedným dizajnom. Zdobný prívesok skrýva 100 % prírodné ryžové mydlo, ku ktorého parfumácii boli použité výhradne prírodné esenciálne oleje a výťažky z kvetín. Vonnýé vrecko VUUDH Bangkok dlhodobo uvoľňuje vôňu do priestoru a po vyprchaní vône je možné ho obnoviť pomocou bytového spreja rovnakého radu.

Kľúčové vlastnosti vonného vrecka VUUDH Bangkok 50 g

  • Dekoratívny doplnok zo Siamského jazmínu
  • Aromatický prívesok, ktorý dlhodobo uvoľňuje vôňu do priestoru
  • Základ z prírodného ryžového mydla
  • 100 % prírodné ingrediencie
  • Vonné vrecko je možné obnoviť pomocou bytového spreja Bangkok

Prírodne a štýlovo

VUUDH je lifestylová značka prírodných interiérových vôní uvedená na trh spoločnosťou HARNN v roku 2009. Rovnako ako materská značka si aj VUUDH zakladá na použití 100 % prírodných ingrediencií. Všetky produkty obsahujú 100 % čisté esenciálne oleje a výťažky z kvetín a sú vyrábané úplne bez použitia syntetických látok. Ingrediencie sú ručne zbierané v miestach, po ktorých sú jednotlivé rady vôní pomenované. Jednotlivé rady vôní sú inšpirované cestami po ázijských krajinách a ich metropolách a v každej vôni sa premieta botanika, kultúra a životný štýl daného miesta. Okrem vonných vreciek nájdete v každom rade tiež vonné sviečky, dizajnové aróma difúzory a bytové spreje.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ osviežovača

Typ osviežovača Vôňa do skrine
Kód:  OSV406
Produktové číslo:  8856517019392

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04