Obnoviť stránku

Vlasové hnojivo sérum 50 ml

4,4 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

Vlasové hnojivo sérum 50 ml

Maximálne koncentrované bezoplachové sérum obmedzujúce nadmerné vypadávanie a rednutie vlasov, podporujúce rast, hustotu a kvalitu vlasov. Vlasové hnojivo sérum predstavuje maximálne koncentrovanú podobu vlasovej starostlivosti pre obmedzenie nadmerného vypadávania a rednutia vlasov, podporu ich rastu, hustoty a kvality. Vysoká koncentrácia účinných látok kofeínu a komplexu Hustoplex (extrakt žihľavy dvojdomej, extrakt zeleného čaju, extrakt silymarínu) zaisťuje rýchly a výrazný nástup účinku aj pri intenzívnych problémoch so zvýšeným vypadávaním, rednutím a zlou kvalitou vlasov. Bezoplachová forma séra uľahčuje aplikáciu a zvyšuje vstrebateľnosť účinných zložiek.

• STOP nadmernému vypadávaniu vlasov

• STOP riedkym vlasom bez objemu

• STOP pomalému rastu vlasov

Zloženie a účinok:
Hustoplex s extraktmi žihľavy, zeleného čaju a silymarínu zabezpečuje výrazný účinok.

Chladivý mentol príjemne osviežuje vlasovú pokožku.

Kofeín je dobre známy pre svoje stimulačné účinky na vlasové folikuly. Podporuje prekrvenie a výživu vlasových folikulov a účinne tak obmedzuje nadmerné vypadávanie vlasov, stimuluje rast nových vlasov a zvyšuje ich odolnosť.

Ošetrujúci komplex Hustoplex zväčšuje objem účesu, obmedzuje vypadávanie vlasov a podporuje ich rast aj krásu.

Extrakt žihľavy dvojdomej pozitívne ovplyvňuje metabolizmus vlasových folikul a má stimulujúci účinok, čím obmedzuje vypadávanie a podporuje rast nových vlasov. U vlasovej pokožky žihľava obmedzuje tvorbu lupín, svrbenie a nadmerné mastenie pokožky i vlasov.

Extrakt zeleného čaju má silné antioxidačné a ochranné účinky na vlasové bunky. Zelený čaj obmedzuje vypadávanie vlasov, podporuje ich rast aj objem a obmedzuje poškodenie vlasových buniek.

Extrakt silymarínu chráni vlasové folikuly pred nepriaznivým vplyvom škodlivín a vonkajších vplyvov, spevňuje a posilňuje vlasové folikuly a obmedzuje vypadávanie vlasov. Silymarín stimuluje metabolizmus vlasových folikulov a zlepšuje tým u vlasov ich krásny a silný vzhľad.

Dávkovanie:
Pred použitím pretrepte. Sérum aplikujte priamo na vlasovú pokožku pomocou gumového hrotu fľaštičky a dôkladne vmasírujte do pokožky. Neoplachujte! Sérum nanášajte buď do umytých, uterákom presušených vlasov, alebo v dňoch, kedy si vlasy neumývate, na suchú vlasovú pokožku. Po aplikácii a vmasírovaní séra do pokožky vlasy ďalej upravte obvyklým spôsobom. Na dosiahnutie maximálneho účinku aplikujte sérum každý deň. Sérum je vhodné užívať dlhodobo.

Upozornenie:
Na ešte výraznejší a rýchlejší účinok odporúčame pri intenzívnom vypadávaním vlasov kombinovať sérum s užívaním šampónu a doplnku stravy Vlasové hnojivo. Sérum Vlasové hnojivo je vhodné pre ženy aj mužov. Výrobca: Simply You Pharmaceuticals a. s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR.

Parametre a špecifikácia

Druh

Druh Žihľavový, Mentolový

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Vypadávanie, Rast, Posilnenie

Objem

Objem 50 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Jemné, Slabé a rednúce

Typ

Typ produktu Sérum

Typ

Typ Kúry, séra

Účinok

Účinok Vypadávanie, Rast, Posilnenie
Kód:  SIMVLA561
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594059738561
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14