Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

VIVACO Vivapharm Hyaluronová pleťová voda a kyselinou hyaluronovou 200 ml

5 1 hodnotení
3,54 €

VIVACO Vivapharm Hyaluronová pleťová voda a kyselinou hyaluronovou 200 ml

Objavte silu kyseliny hyalurónovej, ktorá je obsiahnutá v pleťovej vode VIVACO Vivapharm. Tá jemne dočisťuje a osviežuje pokožku. Navyše hĺbkovo hydratuje, regeneruje a vyživuje. Je vhodná predovšetkým na zrelý a citlivý typ pleti, pretože neobsahuje alkohol. Po použití pleťovej vody Vivapharm bude vaša koža upokojená a svieža.

Kľúčové vlastnosti hyalurónovej pleťovej vody VIVACO Vivapharm s kyselinou hyalurónovou 200 ml

  • Jemná pleťová voda na dokonale čistú pleť
  • VIVACO Vivapharm s obsahom kyseliny hyalurónovej
  • Hydratuje, regeneruje a vyživuje
  • Zjemňuje a upokojuje pokožku
  • Obzvlášť vhodná na zrelý typ pleti
  • Pleťová voda Vivapharm neobsahuje alkohol

Použitie:
Naneste na vatový tampón a jemne pleť očistite. Používajte podľa potreby ráno a večer po použití čistiaceho mlieka alebo čistiaceho gélu.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Maris Sal, Retinyl Palmitate, Ascorbic Acid, Gluconolactone, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Caprae Lac Extract, Triethanolamín.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml
Kód:  KSPL2946
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595635212260
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14