Obnoviť stránku

Village 11 Factory Hydro Boost sérum s hyalurónom 50 ml

Produkt je lokalizovaný pre SK
29,62 €

Village 11 Factory Hydro Boost sérum s hyalurónom 50 ml

Pleťové sérum by malo byť prvou voľbou, ktorú použijete v prípade, kedy vaša pleť vyžaduje rýchlu a intenzívnu starostlivosť. Village 11 Factory Hydro Boost sérum s hyalurónom 50 ml sa bude hodiť pre všetky typy pleti. Toto balenie disponuje objemom 50 ml. Ľahko tiež vyhladí všelijaké nedokonalosti. Trápi vás veľmi suchá pokožka, ktorá má sklony k lúpanie? Potom určite využijete hydratačný účinok tohto séra. Budete mať istotu, že vaša pleť bude dokonale vyživená. Patrí medzi prírodnú kozmetiku. Ak sa radíte medzi milovníkov vegan kozmetiky, určite vás toto sérum nadchne. Toto pleťové sérum je určené nielen na denné používanie, ale aj nočné.

Podstatné vlastnosti pleťového séra Village 11 Factory Hydro Boost sérum s hyalurónom 50 ml

  • Vďaka pleťovému séru bude vaša pokožka krásna a zdravá
  • Objem pleťového séra Village 11 Factory je 50 ml
  • Pleťové sérum Village 11 Factory sa používa na akýkoľvek typ pleti
  • Zároveň obstará vyhladenie pokožky
  • Obsahuje maximálnu výživu
  • Dokáže hydratovať suchú pleť
  • Použite: denný, nočný a na deň aj noc
  • Vhodné pre vekovú skupinu Pre všetky vekové kategórie

Zloženie

Water, glycerín, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Methyl Gluceth-20, Pentylene Glycol, Betaine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Adansonia Digitata Seed Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Hydrolyzed Jojoba Esters, Octyldodeceth-16, Carbomer, Panthenol, Xanthan Gum, Tromethamine, Laminaria Japonica Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Gelidium Cartilagineum Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Cetraria Islandica Extract, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Himanthalia Elongata Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Propanediol, Biosaccharide Gum-1, Výťažok z kvetov harmančeka (Matricaria Recutita), Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Tocopherol, Hydroxypropyltrimónium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné, Vegan, Kórejská kozmetika

Účinok

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Vyhladzujúci

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Normálna, Všetky typy

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný, Nočný, Na deň aj noc

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou hyalurónovou, S prírodnými zložkami
Kód:  FAIox13
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  600015

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04