Obnoviť stránku

Village 11 Factory Active Clean textilná maska s citrónom 23 g

Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
4 €

Village 11 Factory Active Clean textilná maska s citrónom 23 g

Kvalitné produkty sú nevyhnutné na udržanie zdravia a krásy vašej pleti. Poskytnite jej dokonalú starostlivosť pomocou prvotriednej pleťovej masky na tvár Village 11 Factory. Oceníte túto výnimočnú kombináciu inovatívnych zložiek a osviežujúcej vône pre mužov aj ženy. Spoľahlivo účinkuje na každý typ pleti, dodáva výživu a prirodzene žiarivý vzhľad. Textilná maska na pleť Village 11 Factory má príjemnú konzistenciu a jednoducho sa rozotiera. Na dosiahnutie najlepšieho účinku ju nechajte pôsobiť 15 min, počas toho si môžete užiť chvíle odpočinku a relaxácie. Maska s mimoriadnymi účinkami aktívnych látok vám okamžite rozžiari pokožku, dodá jej zdravý vzhľad, a navyše budete vyzerať mladšie. Z výsledku budete nadšení a ohromení!

Pleťová maska Village 11 Factory Active Clean textilná maska s citrónom 23 g ...

Zásadné prednosti pleťovej masky Village 11 Factory Active Clean textilná maska s citrónom 23 g

  • Pleťová maska na tvár Village 11 Factory sa o vašu pokožku postará na jednotku
  • Inovatívne zloženie bude vyhovovať ženám aj mužom
  • Textilná pleťová maska vás zaujme svojou konzistenciou a jednoduchosťou aplikácie
  • Účinok pleťovej masky: rozjasňujúci, na akné a revitalizácia
  • K aktívnym látkam patrí alantoín, antioxidanty a vitamín C
  • Bude sedieť všetkým typom pleti
  • Bezpochyby oceníte, že je produkt hypoalergénny, antiseptický a bez parabénov
  • Výrobok je označený ako dermo, prírodné, vegan a kórejská kozmetika
  • Na dosiahnutie skvelých výsledkov je doba pôsobenia pleťovej masky 15 min
  • Objem pleťovej masky Village 11 Factory zodpovedá 23 ml

Zažite na vlastnej koži účinky pleťovej masky Village 11 Factory

Doprajte svojej pleti pravidelnú starostlivosť a nezabúdajte na aplikáciu pleťovej masky, aby ste zažili výsledky, ktoré vás nadchnú. Pleťová maska Village 11 Factory dopraje vašej pleti poriadnu dávku aktívnych látok a dodá jej potrebnú starostlivosť. Prítomnosť aktívnych rozjasňujúcich prísad zaistí pleti jasnejší a žiarivejší vzhľad. Bojuje proti akné vyvolanému baktériami a ponúka liečivú starostlivosť s protizápalovými vlastnosťami.

Vlastnosti, ktoré si vás získajú

Pleťová maska Village 11 Factory sa o vašu pleť dokonale postará. Ako dermokozmetika zodpovedá najprísnejším kritériám kvality. Pleťová maska obsahuje iba tie najkvalitnejšie prírodné látky. Maska neobsahuje žiadne živočíšne zložky, nesie si teda označenie vegan. Hypoalergénne vyhotovenie je ideálne pre tých, ktorí majú citlivú pleť a sklony k alergiám. Antiseptické zložky poskytujú starostlivosť o zápalovú pokožku. Bezparabénová pleťová maska na tvár prináša pokoj a istotu, že vaša pleť je chránená pred prípadnými negatívnymi účinkami.

Zloženie

Water, Dipropylene Glycol, glycerín, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Carbomer, Tromethamine, Butylene Glycol, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-4 Caprate, Adenosine, Sodium Phytate, Allantoín,1,2-Hexanediol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Adansonia Digitata Seed Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Glycyrrhizát draselný, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree)Leaf Extract, Myrciaria Dubia Fruit Extract, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Cetraria Islandica Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Himanthalia Elongata Extract, Gelidium Cartilagineum Extract, Laminaria Japonica Extract, Citric Acid, Salicylic Acid, Lactic Acid, Glycolic Acid

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Prírodné, Vegan, Kórejská kozmetika

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická, Všetky typy

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Na akné, Revitalizácia
Vlastnosti Hypoalergénny, Antiseptický, Bez parabénov

Doba pôsobenia

Doba pôsobenia 15 min

Objem

Objem 23 ml
Kód:  FAIox02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  600006

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19