Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

VILEDA Viva Air Protect

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VILEDA Viva Air Protect

Rotačný vonkajší sušiak na bielizeň z ľahkého hliníka so 4 ramenami a dĺžkou 51 m. Protect flexibilný sušiak s plastovým stojanom do zeme a nastaviteľnou výškou umiestnite aj do náročnejších terénov. Tento sušiak zachováva šnúry stále čisté vďaka integrovanému obalu, ktorým schováte šnúry pred polietavým prachom a peľom a zároveň je vždy po ruke, pretože je súčasťou stojnej tyče. Sušiak tak bude vždy čistý na vešanie čerstvo vypranej bielizne. Súčasťou sú aj háčiky na zavesenie ramienok. Veľmi ľahký 4,6 kg.
Parametre a špecifikácia:
Nosnosť:
max. 115 kg
Nastaviteľná výška sušiaka:
130 - 170 cm

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Vonkajší

Materiál

Materiál Kov

Vlastnosti

Vlastnosti Otočný

Rozmery rozloženého sušiaka

Šírka 300 cm
Výška 170 cm
Hmotnosť 4,6 kg
Kód:  PPR002
Produktové číslo:  4023103170179
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12