Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

VILEDA Ultra Fresh Plus

1,0 1 hodnotení
Cenová bomba
56,90 € Ušetríte 11 €

VILEDA Ultra Fresh Plus

Väčšinu času stojí nenápadne bokom a pomôže vám , ak si potrpíte na šaty z pekných, ale krčivých materiálov. Žehliaca doska VILEDA Ultra Fresh Plus je veľmi prakticky poňatá a z odolných materiálov zložená s plochou širokou presne 38 cm. Dĺžka plných 120 cm okrem toho sľubuje, že budete mať dosť miesta na zložitejšie žehlenie rozmernejších kúskov. Žehliaca doska má konštrukciu, ktorá je poctivá, stabilná a nekýva sa, nemala by sa preto ľahko prevrátiť. Nastaviteľná výška je samozrejmou funkciou, môžete teda bez problémov nastaviť dosku podľa svojich predstáv. Iste jednou z hlavných súčastí bude držiak na žehličku, ktorý výrazne prispieva k bezpečiu. Dobrým ťahom výrobcu žehliacej dosky je kábel so zásuvkou, ktorá je poruke lepšie než zásuvka.

Zásadné prednosti žehliacej dosky VILEDA Ultra Fresh Plus

  • Žehliaca doska má dispozícii držiak na žehličku a tiež zásuvka s káblom
  • Veľmi spoľahlivá konštrukcia s jednoduchým nastavením výšky
  • Nijako zložité rozkladanie žehliacej dosky
  • Doska na žehlenie je široká 38 cm a dĺžka žehliacej plochy je 120 cm

Parametre a špecifikácia

Rozmer žehliacej plochy

Dĺžka 120 cm
Šírka 38 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Držiak na žehličku, Zásuvka s káblom
Výška penovej podložky 8 mm
Maximálna výška 970 mm
Minimálna výška 770 mm
Kód:  DOMAD892
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4023103237957
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12