Obnoviť stránku

VILEDA Steam, mop s káblom

4,6 56 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VILEDA Steam, mop s káblom


Parný mop s káblom upratuje vašu podlahu horúcou parou. Na čistenie stačí iba čistá voda bez chemikálií. Vodu nalejete do nádržky s objemom 400 ml, mop je následne pripravený na použitie do 15 sekúnd. Množstvo pary si regulujete podľa potreby, podľa toho tiež dopĺňate vodu do nádržky po 17 - 28 minútach. Trojuholníkový tvar mopu dôkladne čistí podlahu pozdĺž stien aj v každom rohu. Umývací návlek je vyrobený z mikrovlákna, je vysokoabsorpčný. Kábel je nutné mať pri upratovaní zapojený na zdroj elektrickej energie.
Balenie obsahuje 2 ks náhrady. Pri praní nepoužívajte zmäkčovadlá alebo bielidlá. Umývací návlek je možné prať v práčke max. na 60 °C, pranie pri nižších teplotách (40 °C) predĺži životnosť umývacieho návleku. Steamový mop obsahuje tiež špeciálny nadstavec na koberce, vďakaktorému ich prečistíte a zbavíte nečistôt a baktérií. Revolučná metóda upratovania horúcou parou odstráni až 99,9 % baktérií z podlahy. Upratovanie horúcou parou je vysokoefektívny a hygienický spôsob upratovania. Umývací návlek je možné zakúpiť samostatne. Parný mop je vhodný na všetky druhy tvrdých podláh. Vyrobené v Číne.
Typ podlahy:
Vhodný na všetky druhytvrdých podláh
Obsah balenia:
Parný mop s káblom
2 náhradné umývacie návleky
Nadstavec na koberce
Objem nádržky:
400 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Umývanie podláh
Vhodné na Tvrdé podlahy, Koberce

Vlastnosti

Parný výkon 23 g/min
Objem zásobníka na vodu 0,4 l
Funkcie Kontrolná dióda
Typ napájania Sieťové
Hmotnosť 3,1 kg
Akčný rádius 6 m

Typ

Typ Parný mop

Vlastnosti

Rozstrek vody Nie
Vymeniteľný nadstavec Áno
Materiál tyče Kov
Vedro súčasťou balenia Nie
Žmýkacia časť na držadle Nie
Súprava Nie
Žmýkací kôš Nie
Kód:  UKL010
Produktové číslo:  4023103181267
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09